Redactia.ro
Home » Monden » Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cum a arătat la nuntă

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Cum a arătat la nuntă

GALERIE FOTO (2) Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară și de această dată cel care i-a furat inima este bodyguardul ei. Iată unde s-au căsătorit cei doi și ce declara vedeta după cea de-a cincea sa cununie civilă.

Pamela Anderson s-a măritat iar. Cu cine vrea să își petreacă restul vieții

Pamela Anderson și-a găsit fericirea pentru cea de-a cincea oară. De această dată, cel care a făcut-o s se îndrăgostească este nimeni altul decât garda sa de corp.

Marele eveniment a avut loc acolo unde s-au căsătorit și părinții vedetei, iar acesta a avut loc în Ajunul Crăciunului, în mare secret.

„Sunt îndrăgostită. Ne-am căsătorit în Ajunul Crăciunului cu binecuvântarea ambelor familii, toată lumea pe care o cunoaștem este fericită pentru noi”, a spus vedeta.

Locația a fost una de vis, iar acum vedeta speră să rămână cu alesul ei tot restul vieții lor.

„M-am căsătorit pe proprietatea pe care am cumpărat-o de la bunicii mei acum 25 de ani, aici s-au căsătoriți părinții mei și sunt încă împreună. Simt că am reușit să fac un cerc complet”, a declarat ea pentru Daily Mail.

„Pamela este mai fericită decât a fost vreodată și Dan este în al nouălea cer.. S-a căsătorit cu fata viselor sale”, a declarat o sursă.

Pamela Anderson renunță la rețelele de socializare

Pamela Anderson a anunțat că a decis să renunțe la rețelele de socializare definitiv, căci acum are cu totul alte priorități. Astfel, după nunta ei cu bodyguardul său,

„Aceasta va fi ultima mea postare pe Instagram, Twitter sau Facebook. Nu am fost niciodată interesată de social media și acum, după ce m-am așezat la casa mea, sunt cu adevărat inspirată de citit și de natura din jurul meu. Sunt liberă”, a spus Pamela Anderson pe Instagram.

S-a spus că ea a mai fost căsătorită pentru 12 zile, iar nunta ar fi avut loc cu nici un an în urmă. Totuși, ea a negat aceste informații.

„Nu am fost căsătorită. Nu … sunt o romantică. Cred că sunt o țintă ușoară. Și cred că oamenii trăiesc doar cu frică … Nu știu despre ce era vorba, dar cred frica a avut un rol foarte important”, a dezvăluit starleta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: