Redactia.ro
Home » TV » Pandemia l-a distrus pe Ştefan Bănică Jr. Adio, concerte de Crăciun. Câţi bani pierde artistul

Pandemia l-a distrus pe Ştefan Bănică Jr. Adio, concerte de Crăciun. Câţi bani pierde artistul

Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr. a fost afectat de pandemie, ca toți artiștii, de altfel. Dar, acesta nu va mai ține în acest an tradiționalul său concert de Crăciun, din cauza restricțiilor. Iată ce gaură în buget are Ștefan Bănică Jr. din această cauză!

Ștefan Bănică Jr., fără concertul de Crăciun de la Sala Palatului

În acest an, cel mai probabil, Ștefan Bănică Jr. nu va mai susține concertul său de Crăciun, pentru că riscul de îmbolnăvire cu coronavirus ar fi foarte mare. Iar cum toate evenimentele sunt interzise, se prea poate ca în acest an artistul să nu mai ia niciun ban pentru acest concert.

Un calcul simplu, făcut pentru cele trei zile în care artistul susținea concertele de Crăciun, arată că artistul câștiga de pe urma acestora cam 1.218.000 lei. Însă, în acest an el va pierde acești bani.

Ștefan Bănică Jr. este mândru de familia lui. Ce spune acesta despre fiul său cel mic

Ștefan Bănică Jr. a devenit tată recent, la vârsta de 51 de ani. Soția lui, Lavinia Pîrva se înțelege de minune cu ceilalți doi copii ai artistului.

”Venirea pe lume a lui Alexandru, când aveam 51 de ani, o percep ca un cadou, pe care mi l-a făcut Dumnezeu. Şi atunci, probabil, sunt mai relaxat. Aşa că nu ştiu dacă e vorba de experienţă sau de înţelegere a lucrurilor. Ştefan şi Violeta au ştiut să se adapteze şi să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Este un pitic cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creşterea lui”, a spus Ştefan Bănică Jr.

De altfel, Ștefan Bănică Jr. a mărturisit că toți cei trei copii ai lui sunt un motiv de fericire pentru el.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă’, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Ce spune Lavinia Pîrva despre căsătoria cu Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. s-au căsătorit în mare secret, în anul 2017, după șase ani de relație. Ei au ales să fie o cununie discretă, departe de țară.

„Am mâncat cam tot ce am poftit. Mi-au plăcut foarte tare fructele. Am mâncat multe gutui. Am luat destul de multicele kilograme în sarcină, am reţinut multă apă, dar lucrul ăsta s-a rezolvat imediat după ce am născut. Mi-aş dori să ajung foarte repede poate mai slabă decât înainte. Nu este asta o problemă. Tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgosit peste cap de el. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri. Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent”, a povestit artista.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: