Redactia.ro
Home » Homepage » Panică printre pasagerii unui avion, după ce un motor a luat foc în timpul zborului. „Am crezut că o să murim”

Panică printre pasagerii unui avion, după ce un motor a luat foc în timpul zborului. „Am crezut că o să murim”

Panică printre pasagerii unui avion, după ce un motor a loc foc în timpul zborului. „Am crezut că o să murim”

120 de oameni au trăit spaima vieții în avion și au crezut că o să se sfârșească călătoria lor într-un mod tragic. Un motor a loc foc chiar în timpul zborului. Iată ce s-a întâmplat și de ce au fost și mai revoltați și supărați călătorii.

Panică printre pasagerii unui avion, după ce un motor a luat foc în timpul zborului. „Am crezut că o să murim”

120 de oameni erau în avion când motorul a luat foc în zbor. Cel mai probabil din cauza unei defecțiuni, una dintre turbinele aeronavei a explodat la doar câteva minute după decolare, mai exact, la un sfert de oră după ce avionul s-a ridicat de la sol. Toată lumea a crezut că ar putea să moară în acea clipă, când au văzut că ceva nu e în regulă.

Un alt lucru care i-a speriat și revoltat, poate, și mai tare este că, potrivit unor martori, echipajul din avion nu le-ar fi dat pasagerilor instrucțiuni despre ce ar fi trebuit să facă în acel moment, așa cum cere procedura, și nici nu au venit cu o explicație. Reprezentanții companiei nu au făcut imediat după o declarație cu privire la incident, ci abia ulterior, printr-un comunicat.

„Tocmai am văzut un avion pe cer din care ieșeau scântei și dintr-o dată un zgomot puternic ca o explozie aici în Guadalajara, am văzut cum se întorcea spre aeroport, sper că au reușit să ajungă și toți sunt în siguranță”, a scris un utilizator pe Twitter, conform Știrile Pro TV.

Aeronava pleca din Mexic și se îndrepta spre Los Angeles, California, conform VallartaDaily. Până la urmă, totul s-a sfârșit cu bine. Avionul aterizat după 43 de minute pe același aeroport.

Reprezentanții companiei aeriene, conform sursei menționate mai sus: „În conformitate cu protocoalele de securitate stabilite, echipajul Viva Aerobus s-a întors pe Aeroportul Internațional Guadalajara, efectuând o aterizare cu succes la ora 22:45, confirmând siguranța tuturor pasagerilor de la bord și a tuturor membrilor echipajului”.

Panică printre pasagerii unui avion, după ce un motor a loc foc în timpul zborului. „Am crezut că o să murim”
Foto: Twitter/@BELLATRIX_RAZO
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: