Redactia.ro
Home » Știri » Panică totală pe o plajă din Turcia. Un turist a alungat un „rechin” cu mopul

Panică totală pe o plajă din Turcia. Un turist a alungat un „rechin” cu mopul

Panică totală pe o plajă din Turcia.

Panică totală pe o plajă din Turcia. Turiștii de pe o plajă din Marmaris au avut parte de momente de panică. Mai mulți oameni se aflau în apă când și-a făcut apariția o creatură care semăna cu un rechin. Un turist nu a stat pe gânduri și l-a îndepărtat cu mopul.

Panică totală pe o plajă din Turcia. Un turist a alungat un rechin cu mopul

Turiștii și localnicii aflați într-o destinație populară din Marmaris au trăit momente de panică. Multi oameni se aflau în apă mică, la mal, când au observat o creatură asemănătoare cu un rechin. Aceștia au văzut o aripă închisă la culoare care le dădea târcoale. În imagini se vede cum unii arată cu degetul înspre creatură, în timp ce alții înoată în direcția opusă. Unul dintre înotăto

La scurt timp după incident, autoritățile din Marmaris au confirmat că nu este vorba de un rechin, ci un țipar. De asemenea, unii oameni s-au amuzat pe seama înotătorului care a intrat în mare cu mopul. ”Peștele care a fost văzut pe plaja publică și despre care s-a crezut că este un rechin era, de fapt, un zărgan (țipar de mare).Conform experților, este o ființă inofensivă. De aceea, nu este nevoie să luați cu dvs un mop când intrați în apă, să faceți o baie”.

Consultant in turism, despre tragedia de pe plajele Egiptului de la Marea Roșie

Roxana Donisan, românca din Suceava ucisa de un rechin lângă plajele Egiptului de la Marea Roșie, la sud de orașul Hurghada, ar fi trebuit să revină marți la muncă. Femeia era pasionată de scufundări și se afla în vacanță de două săptămâni. Tragedia a produs, dincolo de durere si revoltă, și un val de îngrijorare printre turiști. Traiana Bădulescu, consultant în turist și purtător de cuvând al Asociației Naționale a Agentiilor de Turism, a declarat pentru Gândul că nicio destinatie nu poate garanta 100% siguranață.

„Destinații sigure sută la sută nu există nicăieri pe pământul ăsta. Nimeni nu-ți poate garanta integritatea, nici în România, nici în America, nici în Franța, nicăieri. Nu este nimic sigur pe lumea asta. La rândul lor, turiștii ar fi bine să nu se avânte, să respecte regulile. Vă dau un exemplu: în același timp în care a avut loc teribilul incident cu rechinul, au murit doi oameni înecați pe litoralul românesc. Și nu este vina hotelierului sau a agenției că omul s-a avântat în mare.”, a spus specialistul pentru sursa citata.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: