Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pantofii plini de sânge a unui doctor au devenit virali pe Internet. Care este povestea din spatele acestei situații

Pantofii plini de sânge a unui doctor au devenit virali pe Internet. Care este povestea din spatele acestei situații

GALERIE FOTO (4) Pantofii plini de sânge a unui doctor au devenit virali pe Internet.

Pantofii plini de sânge a unui doctor au devenit virali pe Internet. O poveste plină de emoție a circulat în mediul online, în urmă cu câțiva ani. Chirurgul Joshua Corsa din Orlando a devenit cunoscut în întreaga lume după ce acesta și-a postat pe rețelele de socializare, adidașii plini de sânge. Motivul este de-a dreptul înduioșător.

Pantofii plini de sânge a unui doctor au devenit virali pe Internet. Care este povestea din spatele acestei situații

Pantofii plini de sânge ai unui doctor au devenit virali pe Internet. Potrivit NDTV, în 2016, medicul chirurg Joshua Corsa din Orlando, SUA avea să trăiască un moment greu de gestionat. Acesta s-a produs pe 2 iunie 2016, în ziua când a avut loc atentatul din Orlando, din clubul de noapte gay. Joshua se afla la Centrul Medical Regional din Orlando și se pregătea să plece acasă după ce tura sa de noaptea avea să se termine. La un moment dat, spitalul a primit o alertă, conform căreia sunt mulți răniți într-un atentat produs în Orlando. Joshua a văzut că pe ușile spitalului intrau victime însângerate și șocate, moment în care și-a dat seama că este vorba despre o situație gravă. După aproape 30 de ore de lucru încercând să salveze viețile victimelor rănite în urma atentatului, chirurgul a mers acasă pentru a se schimba. La scurt timp s-a întors la spital pentru a continua operațiile, iar în camera de apel și-a văzut adidașii pe care i-a purtat cu o seară înainte, pătați cu sângele pacienților săi.

Văzând acest lucru, Joshua a fost extrem de emoționant, atunci dându-și seama de momentul care a avut loc. „Știi, nu mă lovise pe loc. Chiar și astăzi văd împușcături în masă în Orlando. Acesta este orașul meu, iar acest lucru nu poate fi adevărat. Și am trăit chestia asta. Nu am realizat acest lucru, decât luni dimineața, când mi-am văzut pantofii plini de sânge”, a declarat Joshua într-un interviu.

Adidasii plini de sange a lui Joshua

Mesajul lui Joshua a devenit viral

Trist, Joshua le-a făcut o poză adidașilor săi și i-a postat pe Facebook, pentru a-și împărtăși gândurile cu prietenii săi virtuali. „Pe aceștia pantofi, înmuiați în fibrele sale, este îmbibat sângele a 54 de ființe umane nevinovate. Nu știu care erau credincioși, care erau gay sau care erau hispanici. Ceea ce știu este că au venit la noi într-un val plin de suferință, țipete și moarte. Și cumva, în acel haos, medicii, asistentele medicale, polițiștii și paramedicii, au făcut fapte uriașe de compasiune. Acest sânge care s-a revărsat pe pantofii mei, m-a pătat pentru totdeauna„, a fost mesajul postat de chirurgul Joshua care s-a luptat să salveze victimele atacului.

Corsa s-a gândit că pagina lui de Facebook este privată, iar cei care îi pot vedea postarea sunt doar prietenii săi. Ei bine, acesta a împărtășit acele gânduri întregii lumi. Sute de mii de necunoscuți au distribuit postarea, iar presa din toată lumea i-a preluat mesaju. De atunci, chirurgul și-a setat privatizat pagina, dar nu înainte ca toate cuvintele lui puternice să ajungă la oameni care caută un semn de umanitate.  „Cu sigurnanță nu a fost intenția mea ca acest mesaj să devină viral, dar mă simt flatat că oamenii s-au consolat citind acest mesaj„, a spus el. În urma atentatului din Orlando, din 2016, au murit 50 de persoane, iar 53 au fost rănite. Masacrul a avut loc într-un club de noapte gay, acesta fiind al doilea cel mai grav atac armat din istoria Statelor Unite ale Americii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: