Redactia.ro
Home » Monden » Papa Francisc a apreciat fotografia sexy a unui model! Vaticanul cere explicații

Papa Francisc a apreciat fotografia sexy a unui model! Vaticanul cere explicații

Papa Francisc a apreciat fotografia sexy a unui model

Contul oficial de Instagram al Papei Francisc a apreciat fotografia sexy a unui model brazilian. Vaticanul cere explicații și face investigații cu privire la acest caz. 

Papa Francisc a apreciat fotografia sexy a unui model

După ce contul oficial de Instagram al Suveranului Pontif a apreciat fotografia modelului brazilian Natalia Garibotto, s-a pornit o anchetă. Imediat după această neatenție, modelul a glumit că va ajunge în Rai.

Compania care administrează contul Nataliei Garibotto a profitat la maximum de publicitate şi a redistribuit imaginea pe propriul cont de Instagram, glumind că a primit ”binecuvântarea oficială a papei”. Natalia Garibotto, care are 2,4 milioane de următritori, la rândul ei, a glumit: ”Cel puțin mă duc în Rai”.

Agenţia Catolică de Ştiri a transmis, citând surse din apropierea biroului de presă al Vaticanului, că o investigaţie este în curs pentru a se stabili cum a ajuns să fie apreciată fotografia respectivă. Conturile Papei sunt gestionate de mai multe persoane, astfel că Suveranul nu a apreciat personal fotografia.

Vaticanul a apelat la platforma media

Potrivit The Guardian, Vaticanul a apelat platforma de socializare Instagram pentru a cere explicații cu privire la ce s-a întâmplat.

Contul de Instagram al Suveranului Pontif este umărit de 7,4 milioane de persoane. Acesta nu umărește alte conturi, deci riscul să fi apreciat din greseală este exclus.

De asemenea, pe Twitter, Papa este urmărit de 18,8 milioane de persoane. În 2017, a fost cel mai popular lider mondial pe platforma de socializare. Suveranul Pontif pune însă foarte rar, el însuși conținut pe social media.

”El, de exemplu, aprobă tweet-urile – dar nu like-urile – şi în foarte rare ocazii a spus că ar dori să transmită un mesaj în cazul unei situaţii de urgenţă. Deci, el nu ar avea nimic de-a face cu asta – este vorba despre departamentul de comunicare”, a declarat Robert Mickens, editorul din Roma al ediţiei în limba engleză a cotidianului catolic La Croix.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: