Redactia.ro
Home » Știri » Papa Francisc se confruntă cu probleme grave de sănătate. Suveranul Pontif și-a anulat programul

Papa Francisc se confruntă cu probleme grave de sănătate. Suveranul Pontif și-a anulat programul

GALERIE FOTO (2) Papa Francisc

Papa Francisc, în vârstă de 86 de ani, se confruntă din nou cu probleme de sănătate, iar Vaticanul a anunțat că Suveranul Pontif și-a anulat programul din cauza unei ușoare gripe. Anulările includ audiențe programate pentru astăzi și o întâlnire programată cu președintele Guineei Bissau.

Această decizie vine la scurt timp după ce, la începutul acestei luni, Papa Francisc a decis să sară peste citirea unui discurs pregătit pentru o întâlnire cu rabinii europeni, justificând că suferea de o răceală. Cu toate acestea, în ciuda acestei afecțiuni, Suveranul Pontif a părut să fie sănătos în timpul unei întâlniri ulterioare cu copiii.

Papa Francisc este așteptat duminică în Piața Sfântul Petru

Următoarea apariție publică a Papei este programată pentru duminică, când este așteptat să se adreseze mulțimii în cadrul mesajului său săptămânal Angelus din Piața Sfântul Petru. Cu toate acestea, este posibil ca starea de sănătate a Papei să genereze speculații cu privire la participarea sa la acest eveniment.

În ciuda vârstei sale înaintate, Papa Francisc a fost cunoscut pentru agenda sa încărcată și pentru eforturile sale susținute de a fi prezent în mijlocul credincioșilor. Orice problemă de sănătate la adresa Suveranului Pontif atrage întotdeauna atenția publicului și ridică întrebări cu privire la starea sa generală de bine.

Vaticanul nu a oferit detalii suplimentare despre starea actuală de sănătate a Papei Francisc, însă este de așteptat ca credincioșii și întreaga comunitate să fie cu ochii pe evoluția acesteia în zilele următoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: