Redactia.ro
Home » Știri » Papa Francisc și-a încheiat călătoria în România…cu un curcubeu

Papa Francisc și-a încheiat călătoria în România…cu un curcubeu

GALERIE FOTO (2) Papa Francisc și-a încheiat călătoria în România…cu un curcubeu

Sute de oameni l-au aşteaptat, duminică, pe Papa Francisc la ultima oprire a Sanctităţii Sale în România, pe Aeroportul din Sibiu. Comitetul Interministerial pentru Securitate „Vizită Papa Francisc 2019” a anunţat că, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, traseul de deplasare al Sanctităţii Sale spre aeroportul din Sibiu s-a modificat, fiind ales planul de rezervă, pe cale rutieră. Schimbarea planului prin care s-a ales calea terestră, şi nu elicopterul, nu a afectat programul anunţat iniţial.

Curcubeu la plecarea avionului papal de pe Aeroportul din Sibiu

Un curcubeu a apărut la decolarea avionului papal de pe Aeroportul din Sibiu. Acest lucru s-a întâmplat după ce ploaia s-a oprt cu doar câteva minute înainte de sosirea Suveranului Pontif, deşi judeţul era sub avertizare Cod portocaliu.

Restricții de circulație în Capitală. Trasee închise și linii suplimentare spre Gara de Nord

Un curcubeu a apărut deasupra Aeroportului din Sibiu în momentul în care aeronava în care se afla Papa se pregătea să decoleze, la încheierea vizitei apostolice de trei zile a Sfântului Părinte în România.

De altfel, judeţul Sibiu a fost sub avertizare Cod portocaliu de vijelii şi grindină până la ora 17.30. Norii au dispărut cu câteva minute înainte de sosirea Papei la aeroport, în jurul orei 17.10.

Aeronava în care se află Papa Francisc a decolat în aplauzele pelerinilor de pe aeroportul din Sibiu

Aeronava în care se află Papa Francisc a decolat, duminică, la ora 17.43, de pe aeroportul din Sibiu, cu destinaţia Roma, în aplauzele pelerinilor. La plecare, Suveranul Pontif a binecuvântat mai mulţi copii prezenţi la aeroport. Suveranul a primit flori de la oameni şi s-a fotografiat cu aceştia.

Citește și: Papa Francisc la București. „Fără reclame pe traseul Papei! – practica ceaușistă de a arăta un alt oraș decât cel real”

Suveranul Pontif se va întoarce în Italia cu o aeronavă a companiei Tarom.

La aeroportul din Sibiu, Sanctitatea Sa a fost aşteptat de preşedintele Klaus Ioahnnis şi de soţia sa, Carmen Iohannis, dar şi de peste 2.000 de persoane. Papa Francisc a salutat, pe rând, mulţimea la plecare. Evitând practic covorul roşu până la aeronavă, oamenii aplaudând şi strigând „Vivat Papa”.

La un moment dat, Sanctitatea Sa a ridicat şi o fetiţă în braţe.

Pelerinii s-au ascuns de ploaie sub corturile amplasate de autorităţi. Unii dintre credincioşi au venit de la zeci de kilometri distanţă ca să îl vadă pe Suveranul Pontif.

Şi Regimentul 30 Gardă „Mihai Viteazul” a fost prezent la aeroport, dar şi 16 perechi de la ansamblul folcloric „Junii Sibiului”.

Papa Francisc s-a urcat în avion pentru a pleca spre Roma.Călătoria apostolică de trei zile a Papei Francisc în România s-a încheiat

Papa Francisc s-a îmbarcat, duminică, în aeronava Tarom care a decolat de pe aeroportul din Sibiu, cu destinaţia Roma. La plecare, Suveranul Pontif a binecuvântat mai mulţi copii prezenţi la aeroport, primind flori de la oameni şi fotografiindu-se cu aceştia.

Citește și: Papa Francisc în România. ISMB a anunțat că orele de curs vor fi suspendate joi și vineri

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: