Redactia.ro
Home » Homepage » Parastas de 40 de zile pentru Petrică Mîțu Stoian. Peste 100 de persoane așteptate la pomana artistului

Parastas de 40 de zile pentru Petrică Mîțu Stoian. Peste 100 de persoane așteptate la pomana artistului

Ce planuri avea Petrică Mîțu Stoian pentru 2022.

Este zi tristă pentru toți cei care l-au iubit pe Petrică Mîțu Stoian. Astăzi are loc parastastul de 40 de zile de la moartea îndrăgitului artist. Încă de la primele ore ale zilei, apropiații s-au strâns la cimitir, acolo unde a avut loc o slujbă la mormântul cântărețului. Peste 100 de persoane sunt așteptate la pomana regretatului interpret popular.

A trecut mai bine de o lună de când Petrică Mîțu Stoian a plecat fulgerător dintre noi. Toți ce l-au iubit pe artist s-au adunat la parastasul de 40 de zile pentru îndrăgitul artist, la mormântul său pentru a-l pomeni.

Parastas de 40 de zile pentru Petrică Mîțu Stoian

Au trecut 40 de zile de când Petrică Mîțu Stoian a părăsit această lume. Încă de la primele ore ale dimineții, apropiații artistului s-au adunat la mormântul cântărețului, în Craiova, unde s-a ținut slujba de pomenire.

Și fanii au venit să-i aprindă o lumânare și să depună flori la mormânt, dar și cu gândul de a spune o rugăciune pentru sufletul regretatului artist.

Imediat după slujbă cu toții vor merge într-un local, acolo unde va avea loc și pomana pentru cântăreț. Doru Gușman, impresarul artistului, a mărturisit pentru Oltenia TV că peste 100 de persoane sunt așteptate, printre care și mulți artiști.

Petrică Mîțu Stoian a murit la 61 de ani

Petrică Mîțu Stoian s-a stins brusc din viață la doar 61 de ani. S-a întâmplat după o vizită la o clinică unde voia să facă un tratament post COVID-19. În urma unei terapii hiperbare, cântărețul nu s-a simțit bine. Așa se face că a ajuns la spital, iar câteva ore mai târziu inima artistului a încetat să mai bată.

În cazul morții sale s-a deschis un dosar penal, căci decesul său a fost încadrat ca fiind unul suspect, mai ales că artistul nu avea probleme de sănătate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: