Redactia.ro
Home » Știri » Părintele Calistrat, filmat când lovește o femeie. Oamenii legii au deschis o anchetă

Părintele Calistrat, filmat când lovește o femeie. Oamenii legii au deschis o anchetă

GALERIE FOTO (2)

Preotul Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, este implicat într-un adevărat scandal. Preotul apare pe o filmare lovind o femeie în curtea lăcașului de cult, de față cu mai mulți enoriași.

Părintele Calistrat, filmat când lovește o femeie

Reprezentanții IPJ au transmis, pentru Libertatea, că incidentul nefericit a avut loc, miercuri seara. Două femei au depus plângere ți l-au acuzat pe părinte de faptul că le-ar fi agresat. În videoclipul respectiv, care a apărut pe internet, se vede că sunt mai multe persoane implicate. Ar fi fost, de fapt, o ceartă generalizată. La un moment dat, în toată zarva, se poate observa cum părintele se apropie de o femeie și o lovește cu mâna dreaptă. Apoi, femeia cade la pământ. Se poate observa clar în imagini că este vorba despre Preotul Calistrat, căci la un moment dat se întoarce cu fața spre camera de filmare. Nimeni nu se aștepta la o asemenea reacție din partea părintelui Calistrat.

Poliția a deschis o anchetă

După imaginile care au apărut în spațiul public, oamenii legii au deschis o anchetă. Poliţia Iaşi a confirmat că cercetează cazul, după ce două femei au depus plângere aseară împotriva preotului Calistrat. „La data de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 18:00, polițiștii Secției nr. 5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că atât ea, cât și sora sa au fost agresate de către un bărbat, în timp ce se aflau la un lăcaș de cult.  În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și luării măsurilor legale”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, notează sursa citată mai sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: