Redactia.ro
Home » Știri » Părintele Constantin Necula, despre Vladimir Putin: „A murit cu mult înainte să …”

Părintele Constantin Necula, despre Vladimir Putin: „A murit cu mult înainte să …”

Părintele Constantin Necula, despre Vladimir Putin

Părintele Constantin Necula, despre Vladimir Putin. Preotul a vorbit despre președintele Rusiei, Vladimir Putin. Acesta a adus în discuție situația tragică din Ucraina și a criticat vehement acțiunile sângeroase ordonate de către liderul de la Kremlin.

Părintele Constantin Necula, despre Vladimir Putin: „A murit cu mult înainte să …”

Părintele Constantin Necula a vorbit despre războiul din Ucraina, dar și despre acțiunile sângeroase comise de armata rusă. Preotul a vorbit și despre Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, cel care a ordonat atacurile din Ucraina. Constantin Necula a mărturisit că nu îl mai interesează de președintele Putin, susținănd că președintele „a murit fără să știe”. De asemena, părintele a discutat și despre mentalitatea țării în care trăim în aceste momente.

„Pe mine nu mă mai interesează demult Putin. Am spus că a murit fără să ştie. A murit cu mult înainte să moară. Pe mine m-a impresionat şi mă interesează dacă noi reuşim să dăm ţării acesteia o mentalitate, că în sine, crucea e mai puternică decât orice alt semn folosit în numele lui Dumnezeu, că în numele Ortodoxiei nu există cruciaţi, ci există doar Evanghelie şi Hristos”, a mărturisit părintele Constantin Necula, pentru antena3.ro

Papa Francisc l-a criticat pe Putin

După câteva săptămâni de război, Papa Francisc l-a criticat pe Vladimir Putin fără însă a-l nominaliza. Suveranul s-a referit la ”un potentate, care este captiv unor alegeri anacronice legate de interese naționaliste și care declanșează conflicte. Suveranul pontiff a mai spus că ia în calcul o vizitp la Kiev. „Încă o dată, un potentat, care din păcate este captiv unor pretenții anacronice reprezentând interese naționaliste, provoacă și ațâță conflicte, în vreme ce oamenii simpli simt nevoia să își construiască un viitor ”, a declarat el la începutul lunii aprilie.

Papa Francisc a declarat că ia în calcul o vizită în Ucraina, dar nu a oferit mai multe detalii. În prezent, Suveranul Pontif și-a anulat toate activitățile din cauza unor probleme de sănătate. „Cu toate acestea, vântul rece al războiului aducător doar de moarte, distrugere și ură a început să bată puternic peste noi, afectându-ne viețile tuturor”, a mai spus Papa Francisc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: