Redactia.ro
Home » Știri » Părinții lui Mirel l-au abandonat după fapta odioasă. Cum încearcă familia Dragomir să se dezică de criminal

Părinții lui Mirel l-au abandonat după fapta odioasă. Cum încearcă familia Dragomir să se dezică de criminal

Părinții lui Mirel Dragomir încearcă să scape de el.

Familia lui Mirel Dragomir, tânărul din Timișoara aflat în centrul unui caz de crimă care a șocat întreaga țară, încearcă să se distanțeze de acțiunile fiului lor după tragicul incident în care a fost implicat. Reacțiile și gesturile familiei indică o încercare clară de a se dezice de Mirel, care a devenit, peste noapte, unul dintre cele mai controversate personaje din România.

Crima care a înspăimântat țara

În urma crimei care a dus la moartea studentei Andreea Morega, familia lui Mirel nu a oferit nicio declarație publică și pare să fi ales să rămână în umbră, evitând orice formă de asociere cu fiul lor. Mama lui Mirel a luat decizia de a șterge din mediul online toate fotografiile în care apare împreună cu fiul său, iar sora lui Mirel și-a închis contul de Facebook, gesturi care sugerează dorința de a se distanța de imaginea negativă creată în jurul familiei.

Comunitatea online a reacționat cu furie și indignare la adresa lui Mirel Dragomir, profilul său de Facebook devenind locul unde oamenii își exprimă revoltă și, în unele cazuri, amenințări. Această reacție publică împotriva lui Mirel ar putea să fi accentuat și mai mult dorința familiei de a se distanța de el.

Apropiații familiei au descris-o ca fiind una respectabilă, cu valori stricte, fapt ce face și mai greu de înțeles acțiunile lui Mirel. Oamenii care l-au cunoscut pe tânăr susțin că nu ar fi putut anticipa o asemenea degradare a comportamentului său. Descrierile celor din jurul lui Mirel îl caracterizează ca fiind extrem de posesiv și obsesiv în relația cu Andreea, ceea ce ar putea explica, până la un punct, fundalul emoțional al tragediei.

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit”, a declarat un apropiat al lui Mirel, la gândul.ro.

Familia Dragomir trece prin clipe grele

Familia lui Mirel se confruntă acum nu doar cu trauma și consecințele acțiunilor fiului lor, dar și cu provocarea de a naviga prin presiunea publică și judecata socială. În aceste momente dificile, alegerea de a se distanța și de a încerca să își păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor pare să fie cursul de acțiune preferat.

Pe măsură ce ancheta continuă și detalii suplimentare ies la iveală, comunitatea și publicul larg așteaptă răspunsuri la multe întrebări rămase fără răspuns. În acest timp, familia lui Mirel Dragomir și-a luat, în mod simbolic, rămas bun de la el prin gesturile lor de distanțare, într-un efort de a se proteja și de a încerca să depășească această perioadă tulburătoare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: