Redactia.ro
Home » Homepage » Ultima postare a studentului criminal care a ucis-o pe Andreea. Mirel Dragomir era un credincios desăvârșit

Ultima postare a studentului criminal care a ucis-o pe Andreea. Mirel Dragomir era un credincios desăvârșit

GALERIE FOTO (2) Cine este, de fapt, Mirel Dragomir?!

Într-un caz care a șocat întreaga națiune, tânărul Mirel Dragomir, în vârstă de 21 de ani, a devenit subiectul principal al unei tragedii care a culminat cu moartea Andreei Morega, o studentă la Medicină din Timișoara. Desfășurarea evenimentelor și profilul aparent al lui Mirel ridică întrebări tulburătoare despre natura umană și dualitatea care poate exista în comportamentul unei persoane.

Cine este Mirel Dragomir, de fapt

Originar din Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin, Mirel era perceput în comunitatea sa ca fiind un tânăr liniștit și credincios, provenind dintr-o familie respectată pentru valorile religioase și sociale pe care le promovează. Această imagine contrastantă față de actul său brutal lasă în urmă un sentiment de neîncredere și perplexitate.

Ultima sa postare pe rețelele de socializare, datând din luna februarie, oferă o perspectivă asupra gândirii sale. În aceasta, Mirel împărtășește un videoclip de pe canalul Trinitas TV, reflectând asupra importanței sănătății și valorii postului în credința creștină, evidențiindu-și astfel devotamentul față de principiile religioase. Comentariile sale îndemnau la practicarea postului ca formă de purificare și pregătire spirituală pentru întâlnirea cu Hristos.

„-Și dacă nu țin post părinte, pățesc ceva?
-Nu pățești nimic. Nu te trăznește Dumnezeu din senin și nici nu te dă popa afară din biserică.
-Și atunci, care-i treaba cu postul ăsta?
-Fii atent ! Cînd te duci la o nuntă ce faci?
-Mă spăl și mă îmbrac la patru ace!
-De ce?
-Pentru că nu mă pot prezenta în fața mirilor murdar și îmbrăcat nașpet.
-Atunci trebuie să înțelegi că nu ai cum să te prezinți altfel în fața Mirelui Hristos, decît cu trupul, inclusiv burta curățite prin post și sufletul îmbrăcat la patru ace cu milostenie și rugăciune.
-Acum m-am prins. Mulțumesc părinte.”, se arată pe pagina de Facebook al lui Mirel Dragomir.

Deși, tânărul îndemna oamenii să țină post, el a decis să încalce una dintre cele 12 porunci „Să nu ucizi” și i-a luat viața iubitei sale chiar în Postul Mare al Paștelui.

Ce l-a făcut pe Mirel Dragomir să-i ia viața Andreei Morega

Cu toate acestea, faptele sale ulterioare contravin în mod dramatic valorilor promovate în acea postare, atrăgând atenția asupra unui posibil conflict interior sau a unei disonanțe cognitive. Moartea violentă a Andreei Morega, în contextul unei presupuse gelozii, a pus capăt vieții unei tinere pline de speranță și visuri.

Familia lui Mirel, descrisă ca fiind exemplară de către vecini și cunoscuți, se confruntă acum cu consecințele neașteptate ale acțiunilor fiului lor. În comunitatea din care provine, acest act de violență a adus un val de tristețe și întrebări despre cum un tânăr perceput ca fiind blând și respectuos a putut să comită o asemenea faptă.

Internauții critică aspru gestul terifiant al lui Mirel și i-au invadat paginile de socializare cu jigniri, amenințări și replici acide: „Psihopat ascuns dupa sutana. Tu si tot neamul tau de obsedati sa muriti in chinuri.”, „Când te gândești că devenea medic!”, „Sper sa se facă dreptate pentru aceasta tânără! Atâtea fete cad victime în plasa psihopaților acestora, în special în țara noastră deoarece legile sunt prea blânde. Asemenea specimene NU TREBUIE SA MAI AIBA ACELEASI DREPTURI CA SI NOI, ÎN SPECIAL LIBERTATE. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe rudele acestei fete, în special părinții acesteia. Fetelor, aveți grija pe cine alegeți ca și viitori parteneri!!!”, „Ce distribuiri avea acest criminal…..Ce știai tu mai despre credință? Dacă aveai măcar 1% din credinta pe care o afișai tu pe rețelele astea de socializare, nu omorai un suflet de om! Vai de capul tău! Mi e scârbă…..🤮”.

Reacțiile din partea familiei și a comunității Andreei sunt de neînțeles și de profundă durere. În descrierile lor, Andreea era o prezență blândă și timidă, un spirit pur care nu a avut niciodată probleme cu nimeni. Tragedia a lăsat un gol imens în inimile celor care au cunoscut-o și a evidențiat nevoia de a înțelege mai bine mecanismele care conduc la astfel de acte de violență.

A existat o relație de iubire sau nu între Andreea Morega și călăul său?!

Deși părinții fetei neagă că Andreea Morega ar fi avut o relație amoroasă cu Mirel Dragomir, apropiații celor doi spun că aceștia erau iubiți și ieșeau împreună. Conform informațiilor apărute pe contul oficial de socializare al tinerei, între Mirel și Andreea existau tandrețuri pe care nu evitau să le expună de față cu ceilalți. Încă din anul 2023, Mirel îi lăsa comentarii de apreciere la fotografiile postate de tânăra studentă, iar ea la rândul ei îi răspundea cu inimioare și îi aprecia fotografiile.

Dovada că între Andreea Morega și călăul său existau tandrețuri.
Sursa foto – Facebook | Dovada că între Andreea Morega și călăul său existau tandrețuri.

„Ea voia să-i spună că nu vrea să aibă o relaţie cu el. Pe Andreea n-o mai învie, orice pedeapsă ar lua, pe mine nu mă mai încălzeşte cu nimic”, a zis tatăl fetei.

Cazul a deschis, de asemenea, o discuție mai amplă despre siguranța femeilor și despre cum societatea poate preveni astfel de tragedii în viitor. Pe măsură ce ancheta continuă, comunitatea caută răspunsuri și moduri de a onora memoria Andreei, al cărei vis de a deveni medic a fost curmat prea devreme.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: