Redactia.ro
Home » Monden » Paris Hilton s-a căsătorit! Prima imagine în rochia de mireasă!

Paris Hilton s-a căsătorit! Prima imagine în rochia de mireasă!

Paris Hilton a îmbrăcat rochia de mireasă! Moștenitoarea imperiului Hilton și-a unit destinul cu cel al marii sale iubiri Carter Reum. Iată ce rochie a purtat în ziua cea mare.

Paris Hilton, nuntă de poveste

Cuplul s-a căsătorit pe 11 noiembrie într-o sărbătoare fastuoasă la moșia Bel-Air a răposatului ei bunic Barron, unde mireasa a purtat cea mai incredibilă rochie Oscar de la Renta. „Eternitatea mea începe astăzi… 11/11 #Just Married #ForeverHiltonReum”, a scris Paris în dreptul primei imagini cu ea în rochie albă.

Paris Hilton în vârstă de 40 de ani s-a logodit cu Carter în februarie 2021, dezvăluind că iubitul ei antreprenor s-a așezat în genunchi în timpul unei „călătorii speciale” într-un „paradis tropical”. „„În timp ce mergeam la cină de-a lungul plajei, Carter ne-a condus la o cabană împodobită cu flori și a căzut într-un genunchi. Am spus da, da pentru totdeauna.”, declara ea la acea vreme.

Paris Hilton, poveste de basm alături de Carter Reum

Cuplul s-a logodit în februarie, când Carter Reum a pus întrebarea cea mare în timp ce cuplul era în vacanță pe o insulă privată. El i-a oferit lui Paris Hilton un inel de logodnă tăiat cu smarald uimitor, iar mai târziu ea a împărtășit fanilor imagini din momentul romantic.

Când îți găsești sufletul pereche, pur și simplu știi. Îl simți. Dragostea mea și eu suntem împreună de la prima noastră întâlnire și, de ziua mea, a aranjat o excursie specială în paradisul tropical. În timp ce mergeam la cină de-a lungul plajei, Carter ne-a condus la o cabană împodobită cu flori și s-a pus în genunchi. 💍 „, a scris Paris Hilton imediat după ce a spus „DA”. „Am spus da, da pentru totdeauna ❤️ Nu este cu cine să prefer mai mult pentru totdeauna. ✨ … Iată dragostea – pentru totdeauna 💋 #Engaged #SheSaidYes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: