Redactia.ro
Home » Monden » Pasiunea pentru care Ion Țiriac cheltuie anual 1, 5 milioane de euro. Mulți nici nu ar îndrăzni să viseze la așa ceva

Pasiunea pentru care Ion Țiriac cheltuie anual 1, 5 milioane de euro. Mulți nici nu ar îndrăzni să viseze la așa ceva

ion tiriac

Fără a exista vreo îndoială, Ion Țiriac este recunoscut ca unul dintre cei mai celebri și bogați antreprenori din țara noastră. Conform estimărilor realizate de Forbes, acesta dispune în prezent de o avere de aproximativ două miliarde de dolari. Recent, fostul jucător de tenis a dezvăluit pasiunea sa cea mai mare, care necesită cheltuieli semnificative. Așadar, miliardarul investește anual 1,5 milioane de euro în această pasiune. Iată despre ce este vorba! Oamenii de rând nici nu ar îndrăzni să viseze la așa ceva!

Pasiunea pentru care Ion Țiriac cheltuie anual 1,5 milioane de euro

Cunoscutul om de afaceri Ion Țiriac nu mai are nevoie de nicio prezentare. La vârsta de 84 de ani, el se bucură de o impresionantă avere de aproximativ două miliarde de dolari, conform estimărilor făcute de Forbes.

Indiferent de circumstanțe, Ion Țiriac a știut ce are de făcut pentru ca afacerile sale să fie unele prospere. Anul trecut, fostul tenismen avea o avere estimată la 1,6 miliarde de dolari și se situa pe poziția 1818 în clasamentul celor mai bogați oameni din lume. Însă acum, Ion Țiriac a urcat în ierarhie, ocupând locul 1516.

Astfel, miliardarul se poate bucura de plăceri pe care mulți nu și le pot permite nici măcar în vis. Ion Țiriac împărtășește o pasiune pentru aviație și a înființat chiar o companie în 1997. În prezent, deține trei aeronave și un elicopter, însă costurile implicate nu sunt deloc neglijabile.

Recent, miliardarul a dezvăluit că această pasiune îi presupune o cheltuială anuală de nu mai puțin de 1,5 milioane de euro, bani necesari pentru asigurarea și întreținerea aeronavelor.

Motivul pentru care Ion Țiriac nu vrea să-și angajeze un pilot personal

În trecut, Ion Țiriac a dezvăluit despre pasiunea sa și a menționat că deține mai multe avioane, pe care le pilotează personal. Motivul din spatele acestei alegeri este faptul că nu dorește să angajeze piloți, preferând să se ocupe el însuși de pilotaj. În plus, omul de afaceri a menționat că a donat o aeronavă Crucii Roșii, pentru a asigura transportul oamenilor bolnavi.

„Pilotez pentru că nu am bani de doi piloți. Acum câteva zile am venit de la Madrid cu mine la manșă. Copilot să fie altul, eu sunt comandant, stau în stânga. Am mai multe avioane, nu doar unul.

Am mai dat un avion și Crucii Roșii că nu aveau cu ce să transporte bolnavii. L-am făcut cadou, dar nu contează asta. Primul care nu știe ce valoare are banul înseamnă că nu îl merită”, povestea Ion Țiriac.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: