Redactia.ro
Home » Homepage » Pastilele de slăbit care i-au luat viața lui Mile Povan: „Am auzit că a luat ceva pastile să slăbească, unele care…”

Pastilele de slăbit care i-au luat viața lui Mile Povan: „Am auzit că a luat ceva pastile să slăbească, unele care…”

GALERIE FOTO (2) Cauza decesului lui Mile Povan.

O undă de șoc și tristețe a cuprins comunitatea muzicii populare, odată cu vestea neașteptatei dispariții a tânărului artist Mile Povan, în vârstă de doar 32 de ani. Fiul interpretului de folclor Viorel Leric, din Arad, Mile a fost găsit fără suflare în propria locuință, pe 27 februarie 2024.

Acum s-a aflat de ce a murit Mile Povan

Moartea sa a lăsat în urmă o familie distrusă, prieteni îndurerați și o familie adânc marcată. Mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe platformele de socializare, reflectând impactul profund pe care artistul l-a avut asupra iubitorilor muzicii populare.

 

Cauza decesului lui Mile Povan.
Sursa foto – Arhivă | Cauza decesului lui Mile Povan.

În încercarea de a găsi răspunsuri la această tragedie, apropiații lui Mile Povan au dezvăluit că artistul ar fi folosit pastile de detoxifiere. Cu toate acestea, detaliile exacte ale circumstanțelor sale decesului au fost confirmate atât de familie, cât și de Certificatul Medical Constatator al Decesului, care indică faptul că infarctul miocardic a fost cauza directă a morții.

Un eveniment ce a adâncit durerea celor apropiați a fost faptul că, cu o zi înainte să se stingă din viață, Mile Povan a solicitat ajutorul unei ambulanțe și a fost transportat la spital. După primirea îngrijirilor medicale, artistul a manifestat dorința de a se întoarce acasă. Tragedia s-a consumat când fratele său, îngrijorat de absența răspunsului la telefon, a solicitat intervenția pompierilor pentru a intra în locuință, descoperindu-l pe Mile fără viață.

Printre ipotezele care au circulat se află și cea a consumului de pastile pentru slăbit, cu reacții adverse semnalate. O prietenă a artistului a declarat: „Am auzit că a luat ceva pastile să slăbească, unele care nu sunt așa de bune și au reacții. Nu știm mai multe.”

Conform surselor Antena 3 CNN, artistul a consumat pastile de slăbit Ozempic fără a avea acordul unui medic specialist.

Utilizarea medicamentelor de slăbit poate conduce la o serie de probleme de sănătate, de la dificultăți de somn și stări de anxietate, până la palpitații, diaree sau iritabilitate extremă. Componentele chimice prezente în aceste pastile pot perturba grav metabolismul și, în unele cazuri, pot induce dependență.

Un exemplu trist în acest sens este cel al unei femei de 56 de ani din Australia, care și-a pierdut viața în urma utilizării medicamentului Ozempic, în încercarea de a slăbi pentru nunta fiicei sale. Această tragedie evidențiază riscurile semnificative asociate cu medicamentele de slăbit și necesitatea unei abordări mai prudente și sănătoase în gestionarea greutății corporale.

Mile Povan va fi condus pe ultimul drum pe 1 martie 2024

Vecinii, șocați de tragicul eveniment, au mărturisit că îl cunoșteau bine pe Mile și au fost profund marcați de vestea morții sale.

Familia artistului a comunicat detalii despre ceremonia de adio, cu priveghiul programat pentru joi, 29 februarie 2024, la ora 18:00, la capela nouă din Lipova. Înmormântarea va avea loc vineri, 1 martie 2024, de la ora 14:00. Se solicită respectarea regulamentului cimitirului, care interzice aducerea coroanelor artificiale.

Cu inimile îndurerate, comunitatea muzicală și cei apropiați își iau rămas bun de la Mile Povan, un talent care și-a lăsat amprenta profundă în lumea muzicii populare românești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: