Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pățania unei familii de români, aflată în Thassos: „Proprietarul era un fel de Sherlock Holmes”

Pățania unei familii de români, aflată în Thassos: „Proprietarul era un fel de Sherlock Holmes”

GALERIE FOTO (2)

O familie de români, care a ales ca loc de destinație turistică, Thassos a întâmpinat o serie de probleme din cauza proprietarului hotelului unde s-au cazat. Aceștia se declară mulțumiți de condiții și servicii, însă anumite fapte ale patronului le-au lăsat un gust amar. Totul s-a viralizat în spațiul online. Iată întreaga istorisire!

Pățania unei familii de români, aflată în Thassos

O familie de români a povestit pe rețelele sociale faptul că la hotelul unde erau cazați în Thassos au întâlnit un proprietar extrem de curios. Aceștia l-au asemănat cu Sherlock Holmes:

„Citind pe acest forum diverse întâmplări, m-am hotărât și eu să vă prezint întâmplările familiei mele în Thassos. Am petrecut un sejur între 2 -8 august în Limenaria. Cazarea a fost relativ în regulă, micul dejun diversificat și gustos, amplasarea perfectă, chiar lângă plajă. Ce ni s-a părut nepotrivit, faptul că proprietarul George era un fel de Sherlock Holmes, adică de dimineața și până noaptea îi simțeai răsuflarea în ceafă. Observa ce consumi pe plajă, cât ai comandat la barul său, ce ai mâncat la restaurantul său, ce duci sau ce aduci de la mașină. Oriunde te întorceai, dădeai nas în nas cu George. La un moment dat ni s-a părut frustrant”, au povestit românii pe pagina de Facebook. 

Patronii de plaje din Grecia sunt enervați de români

În regulile locației era specificat faptul că nu este permis accesul cu mâncare și băuturi din exterior, însă mulți români, aflați în vacanță, au decis să ignore regula și să își încerce norocul cu produse din exterior, dar patronul i-a vizat imediat! 

„Când am rezervat ni s-a spus că este inclusă și plaja. George însă avea pretenție să comanzi totul la barul său. Încă din prima zi, am fost martorii unei scene neplăcute, care nu ne-a picat bine. Într-o familie, soțul îndrăznise să aducă pe plajă o sticlă cu vin și, ce să vezi, George s-a aruncat asupra lui ca un uliu, l-a apostrofat și i-a vărsat sticla cu vin. Noi am cam rămas uluiți! Dar vigilența lui George, nu ne-a fost de folos în ultima zi, când înainte de plecare am găsit una dintre mașini zgâriată destul de rău în parcarea sa. Aceste întâmplări nu ne-au împiedicat să ne bucurăm de frumusețea insulei. A fost prima dată când am ajuns aici. Frumusețea acestor locuri ne-a impresionat. Nu ne-am mai întâlnit în vacanțele noastre de până acum cu tipul acesta de cazare atât de controlat de proprietar și de aceea poate ni se pare cam ciudat. Am dori să revenim pe insulă și aș aprecia păreri legate de cazări bune, mai apropiate de tiparul hotelier, decât de genul guesthouse.”, au mai relatat aceștia pe Facebook. 

Sursa foto: facebook.com/groups/ForumThassosRomania

 

 

Sursa foto: grecia.de-weekend.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: