Redactia.ro
Home » Stil de viață » Pățania unor români în vacanța din Turcia. Au plătit mii de euro la un hotel 5 stele, dar au rămas șocați când au văzut camera: „Toți ne râdeau în față”

Pățania unor români în vacanța din Turcia. Au plătit mii de euro la un hotel 5 stele, dar au rămas șocați când au văzut camera: „Toți ne râdeau în față”

GALERIE FOTO (3)

O familie de români a ales să-și facă vacanța în Turcia și au plătit bani greu pentru o cameră la un hotel de cinci stele. Din păcate, experiența lor a fost una nefastă. Aceștia au mărturisit, pe un forum destinat turiștilor, că au avut parte de un șoc când au văzut camera de hotel în care au fost cazați. Imaginile publicate de ei vorbesc de la sine! 

Vacanța românilor s-a transformat într-un coșmar

Doi români și copilul lor în vârstă de doar un an au plecat în concediu în Turcia, pentru a se relaxa. Au ales un hotel de 5 stele, cu prețuri ridicate, gândindu-se că vor avea parte de tot confortul, dar nimic n-a fost așa cum se așteptau și au rămas dezamăgiți.

Concediul lor de vis s-a transformat într-un adevărat coșmar, și asta datorită mizeriei de nedescris pe care au găsit-o în camera de hotel. Cu toate că au plătit mii de euro, camera arăta dezastruos: gândaci, molii și lenjerii murdare.

Mizerie și insecte în camera de hotel

Nemulțumiți de condiții, au cerut angajaților resortului să ia atitudine, însă nu s-au schimbat prea multe. Ba din contră, angajații i-au luat la mișto. Românca a tras un semnal de alarmă cu privirile la cazările din Turcia și a publicat câteva imagini, pe grupul respectiv, cu ce a găsit în camera de hotel.

„(…) un hotel mizerabil. Am luat cazare superioară la lagune, o grămadă de bani și mizerie. Am călătorit cu fetița de un an. Insecte, murdărie, pete de sânge pe lenjerie și nimeni nu făcea nimic.

Teoretic făceau curățenie în fiecare zi, schimbau lenjeria pătată cu alta tot pătată. Am omorât 3 păianjeni ce se plimbau pe noptieră, iar după ce am făcut scandal mi s-a schimbat camera cu una în care erau fluturi.

Scandal din nou, iar când am ajuns în cameră, femeile ce făceau curățenie tocmai plecau, dar în urma lor insectele dansau. Explicația a fost că stau la lagune și e natura. Toți râdeau în față și nu făceau nimic. Punctul forte a fost doar mâncarea, care într-adevăr a fost foarte bună. În rest… dezgustător”, se arată în postarea făcută de româncă pe un grup de Facebook, conform Adevărul.

foto: Adevărul
foto: Adevărul
adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: