Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Pățania unui sucevean amator de senzații tari

Pățania unui sucevean amator de senzații tari

GALERIE FOTO (2)

Pățania unui sucevean. Bărbatul n-o să uite nicicând prin ce a trecut după ce a chemat două domnișoare într-o cameră de hotel. Își dorea o noapte fierbinte, însă s-a ales cu o noapte la sediul poliției. Ce i s-a întâmplat suceveanului?

Pățania unui sucevean amator de senzații tari

Un bărbat din Suceava s-a cazat la un hotel din Alba și a invitat două tinere să petreacă noaptea cu el. Tânărul spera ca acestea să întrețină relații sexuale cu el, însă fantezia nu i-a fost îndeplinită. În schimb, a sfârșit la poliție.

Ajunse acolo, tinerele l-au trimis pe bărbat la baie să facă duș, în timp ce ele se pregătesc pentru noaptea fierbinte. Numai că, odată intrat în duș, fetele au furat tot ce-au găsit prin cameră. Printre cele furate s-au numărat telefonul, bijuteriile bărbatului, dar și suma de 6.000 de lei.

Poliția chemată la fața locului

Odată ieșit din duș, bărbatul le-a căutat în zadar pe cele două tinere focoase. Ba mai mult, a constatat că fusese prăduit. „Cele două femei au fost invitate de un bărbat din Suceava la un hotel din Alba Iulia. Bărbatul spera într-o aventură sexuală, dar s-a ales cu o imensă pagubă materială.

Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat două tinere de 22 şi 27 de ani, din Cugir şi Zlatna, ca persoane bănuite că au furat 6.000 de lei de la un bărbat aflat în căutare de distracţii sexuale.
Cele două femei sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de furt”, se arată în comunicatul poliţiştilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini