Redactia.ro
Home » Știri » Patriarhul Daniel împlinește astăzi 72 de ani. Ce nu s-a ştiut, până acum, despre Preafericitul Părinte: în momentul nașterii sale, Luna… (FOTO & VIDEO)

Patriarhul Daniel împlinește astăzi 72 de ani. Ce nu s-a ştiut, până acum, despre Preafericitul Părinte: în momentul nașterii sale, Luna… (FOTO & VIDEO)

GALERIE FOTO (7) Detalii necunoscute din viața Patriarhului Daniel

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române a împlinit sâmbătă 72 de ani. 22 iulie este ziua de naştere a Preafericirii Sale.

Patriarhul Daniel s-a născut în anul 1951, în satul Dobrești, comuna Bara, județul Timiș, fiind al treilea copil în familia învățătorului Alexie și Stela Ciobotea.

Luna se afla în semnul Peștilor

În momentul nașterii sale, Luna se afla în semnul Peștilor. Oamenii cu acest aspect au o credință nelimitată, empatie, o imaginație bogată, o dorință de a ajuta, dar și de a vindeca.

 

 

Plus o lume interioară nelimitată la care nimeni nu are acces. Reușește să se conecteze cu alte planuri ale universului pe care alți oameni nu le percep. Vede problemele interioare ale oamenilor și crede în puritatea acestora. Nativul are calități psihologice menite să îl ajute să cunoască motivațiile profunde ale oricărui om.

Cu siguranță că în familia sa au fost momente în care anumite persoane au insistat foarte mult pe partea practică a vieții sau au trecut prin momente grele. De acest fapt este responsabilă conjuncția Venus-Nodul Sud în Fecioară.

Prin alegerea carierei și viața duhovnicească dusă, Patriarhul Daniel nu a făcut altceva decât să își îndeplinească menirea Nodului Sud în Pești: aceea de a-i ajuta pe alții să obțină iertarea și vindecarea sufletească.

Cine este Patriarhul Daniel

Dan Ilie Ciobotea, pe numele său complet, s-a născut pe 22 iulie 1951, în satul Dobrești din comuna Bara. A mers la școala primară în satul natal în perioada1958-1962, iar gimnaziul în localitatea Lăpușnic, între1962-1966.

Patriarhul Daniel a început liceul în anul 1966, în orașul Buziaș, urmând ca un an mai târziu să se mute la Liceul „Coriolan Brediceanu” (1967-1970).A absolvit Institutul Universitar din Sibiu, în anul 1974, unde a obținut Diploma de licență în teologie.

În perioada 1974-1976, Patriarhul Daniel a urmat cursurile de doctorat la Institutul Teologic Universitar din București, Secția Sistematică, sub îndrumarea Pr. Prof. Dr. Dumitru Stăniloae, iar apoi și-a continuat studiile în străinătate: doi ani la Facultatea de Teologie Protestantă a Universității de Științe Umane din Strasbourg (Franța) și doi ani la Universitatea Albert Ludwig din Freiburg im Breisgau, Facultatea de Teologie Catolică (Germania).

În prezent, Dan Ilie Ciobotea este patriarh al Bisericii Ortodoxe Române și Locțiitor al Tronului Cezareei Capadociei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: