Redactia.ro
Home » Sport » Patrick Ewing a fost testat pozitiv cu coronavirus! Mesajul fostului star NBA

Patrick Ewing a fost testat pozitiv cu coronavirus! Mesajul fostului star NBA

Patrick Ewing, NBA, coronavirus,

Patrick Ewing, fostul star NBA a anunțat că a fost testat pozitiv cu coronavirus. Fostul pivot al celor de la New York Kniks, în prezent antrenor a făcut dezvăluirea pe contul său de Twitter.

În comunicatul trimis de Universitatea Georgetown, acolo unde Patrick Ewing antrenează o echipa de baschet se precizează că acesta este izolat într-un spital. O echipă de medici îl monitorizează permanent. Legendarul baschetbalist și-a anunțat chiar el fanii despre perioada dificilă prin care trece pe contul său de socializare.

„Virusul e serios și nu trebuie luat în glumă. Vreau să încurajez pe toată lumea să rămână acasă, în siguranță, și să aibă grijă de cei dragi. Voi fi bine și voi trece și peste asta”, a scris fosta legendă a baschetului.

Ewing, inclus de două ori în Hall of Fame

Patrick Ewing este dublu campion olimpic cu Team USA. A câștigat aurul în 1984 și 1992. Baschetbalistul născut în Jamaica, la Kihgston a marcat în carieră 24.815 puncte și a bifat 11.617 recuperări. În anul 1993 devenea al 10-lea jucător din NBA care reușea să adune 22.000 de puncte și 10.000 de recuperări. De-a lungul carierei, Patrick Ewing a fost selecționat de 11 ori pentru All Star Game.
Starul a evoluat pentru New York Knicks, Seattle Supersonics și Orlando Magic. Marea lui dragoste a fost însă New York Knicks pentru care a jucat ani buni, între 1985-2000. A fost de două ori finalist al NBA, în 1995 și 1999. În anul 2003, echipa a retras numărul 33 pe care l-a purtat Patrick Ewing. Pivotul a fost înclus în Hall of Fame de două ori. În 2008, fosta legendă din NBA a primit distincția pentru toată cariera sa, iar în 2010 pentru că a făcut parte din echipa câștigătoare a medaliei de aur la Olimpiada de la Bercelona în anul 1992.
După retragere a devenit antrenor. În prezent pregătește echipa de baschet a Universității Georgetown.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: