Redactia.ro
Home » Știri » Patrick Mouratoglou a „rupt” tăcerea. Ce a spus când a fost întrebat despre Simona Halep: „A fost înfricoşător”

Patrick Mouratoglou a „rupt” tăcerea. Ce a spus când a fost întrebat despre Simona Halep: „A fost înfricoşător”

Simona Halep și Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou a „rupt” tăcerea. Iată ce a spus când a fost întrebat despre Simona Halep!

Patrick Mouratoglou a „rupt” tăcerea

Patrick Mouratoglou a vorbit deschis despre încercările grele prin care a trecut Simona Halep, marcând un moment de cotitură în cariera acesteia. Pe fondul unui decor tensionat, Mouratoglou a reflectat asupra perioadei tulburi desfășurate în urma anunțului suspensiei lui Halep, descriind aceste momente ca fiind extrem de dificile și încărcate de nesiguranță. Confruntată cu posibilitatea de a nu mai reveni niciodată pe teren, Halep a traversat, potrivit antrenorului său, un veritabil coșmar, în special datorită acuzațiilor de dopaj ce planeau asupra ei.

Ce a spus când a fost întrebat despre Simona Halep: „A fost înfricoşător”

Cu o franchețe remarcabilă, Mouratoglou a relatat șocul inițial pricinuit de rezultatele pozitive ale testului de dopaj, evidențiind confuzia și frica de necunoscut ce au învăluit-o pe sportivă. În fața unui asemenea obstacol, căutarea adevărului și dovedirea nevinovăției s-au dovedit a fi provocări imense, cu risc de consecințe drastice în absența unor dovezi concludente.

„A fost oribil, a fost înfricoşător”, a declarat Mouratoglou, despre zilele de după ce s-a ianunţat suspendarea lui Halep. „Ea nu ştia dacă va putea juca din nou cândva. A trecut prin iad cu ceea ce s-a întâmplat cu povestea cu dopajul”, a explicat antrenorul francez, informează news.ro.

„Este înfricoşător, pentru că nu ştii dacă vei putea stabili ce s-a întâmplat cu adevărat”, a mai spus el.

În pofida acestei perioade încărcate de incertitudini, Mouratoglou și-a exprimat ulterior ușurarea și bucuria pentru triumful adevărului și revenirea triumfală a lui Halep în lumea tenisului. Acest comeback este văzut nu doar ca o victorie personală pentru Halep, ci și ca un câștig semnificativ pentru tenisul feminin în ansamblu, anticipând cu entuziasm reîntoarcerea ei în competiții.

„De fapt, când a început, nici măcar nu ştiam ce s-a întâmplat, pentru că nu ai idee cum poţi avea această substanţă în urină. Şi atunci trebuie să cauţi şi trebuie să dovedeşti de unde provine, altfel primeşti pedeapsa maximă.

Bineînţeles că am urmărit situaţia zi de zi. Sunt foarte, foarte uşurat pentru ea, pentru că adevărul a prevalat în cele din urmă. Să o avem înapoi este fantastic şi pentru tenisul feminin. Abia aştept să o văd jucând şi sunt sigur că şi mulţi oameni aşteaptă acest moment”, a încheiat Mouratoglou.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: