Redactia.ro
Home » TV » Patrizia Paglieri s-a demachiat în direct. Cum arată fără pic de machiaj

Patrizia Paglieri s-a demachiat în direct. Cum arată fără pic de machiaj

GALERIE FOTO (2) Patrizia Paglieri s-a demachiat în direct. Cum arată fără pic de machiaj

Cu un eyeliner proeminent și rujul roșu, look-ul Patriziei Paglieri este deja un trademark. Chiar și-n aventura din Asia Express, unde condițiile de trai au fost grele, celebrul chef nu s-a dezis de look-ul său. Mulți s-au întrebat, așadar, cum arată aceasta fără pic de machiaj. Ei bine, curajoasă cum o știm, Patrizia s-a demachiat chiar în direct pentru a pune stop comentariilor!

Patrizia Paglieri s-a demachiat în direct

Invitată în emisiunea lui Măruță, Patrizia Paglieri a acceptat provocarea de a se demachia în direct și de a-și arăta chipul fără pic de machiaj. Celebrul chef mărturisește că se machiază zi de zi, dar și că a ales să-și tatueze sprâncenele. „Nu mi-e rușine. Am stat la Ferma 2 luni nemachiată, așa că mă pot afișa și acum. La buze și la sprâncene am tatuaj, ca să nu am un șoc când mă trezesc dimineața”, povestește, jovială, Chef Patrizia.

Patrizia Paglieri fara machiaj
Patrizia Paglieri fara machiaj

Cum arată fără pic de machiaj

Cătălin Măruță n-a rămas fără reacție văzând-o nemachiată. „Ai întinerit cu 10 ani. Arăți superb! De acum încolo să nu te mai prind că bagi banii în machiaje, în prostii”, i-a replicat acesta.

Cât despre operații estetice, Chef Patrizia a recunoscut în trecut că nu și-a făcut niciuna până acum. Are, însă, mai multe intervenții estetice, neinvazive, la activ. „Mi-am făcut recent injecții cu acid hialuronic și botox, pe care-l fac la șapte luni. În ceea ce privește intervențiile chirurgicale estetice, acolo zic pas. Mor de frică! Acesta este motivul pentru care nu mi-am făcut nici implant mamar. Mi-ar fi plăcut, dar numai gândul că mă taie și că mă doare mă înspăimântă”, a spus Patrizia.

Și-ar fi dorit, în schimb, un implant mamar, însă teama de bisturiu a fost ceea ce a oprit-o întotdeauna: „Pentru mine nu e așa important aspectul fizic. Contează doar așa cum contează pentru orice femeie, dar eu și dacă n-am sânii perfecți nu-mi afectează meseria, nici relația cu partenerul. Îmi convine și așa, îmi pun un sutien mai bun și am rezolvat problema! Nici faptul că sunt în lumina reflectoarelor nu m-a impulsionat să merg în zona asta, pentru că nu mă dezbrac și nu fac show culinar în costum de baie.”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: