Redactia.ro
Home » Monden » Patronul imperiului Altex are o relație secretă cu o studentă la ASE! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Patronul imperiului Altex are o relație secretă cu o studentă la ASE! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

GALERIE FOTO (6) Patronul imperiului Altex are o relație secretă cu o studentă la ASE! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Proprietarul celui mai mare retailer electro-IT din România, Dan Ostahie, se iubește în secret cu o studentă sexy și tânără de la ASE. Cei doi formează un cuplu încă din iarna trecută.

Patronul imperiului Altex are o relație secretă cu o studentă la ASE! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Dan Ostahie, proprietarul celui mai mare retailer electro-IT din România, a ieșit dintr-o căsnicie de 10 ani în anul 2008, atunci când el și soția sa, Marilena, au luat-o pe drumuri separate. Acela a fost și momentul în care el a pus bazele afacerii “Altex”, grup devenit, în timp, lider pe piața electrocasnicelor și electronicelor din România, și tot de atunci a fost și super-discret cu viața personală.

Acum, cancan.ro a prezentat imaginile cu Dan Ostahie în ipostaze tandre alături de iubita lui, o tânără studentă la Academia de Studii Economice (ASE). Se pare că cei doi formează un cuplu din iarnă și se iubesc foarte mult.

Patronul imperiului Altex are o relație secretă cu o studentă la ASE! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Era și păcat ca un bărbat așa cu o influență atât de mare să nu aibă lângă el o femei frumoasă. Tânăra care i-a furat inima patronului Altex se numește Denisa Gloria și se pare că vrea să-și facă un drum în viață și visează la o carieră în domeniul afacerilor.

În prezent, Denisa Gloria este studentă la Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu Predare în Limbi Străine, din cadrul Academiei de Studii Economice (ASE). Iubita lui Dan Ostahie este de loc din București și a absolvit Colegiul Național Bilingv “George Coșbuc” din Capitală. Cu siguranță, țintește un viitor în lumea business-ului, dacă ținem cont de CV-ul dobândit până acum.

Dan Ostahie și Denisa Gloria au, în clipa de față, o relație de câteva luni. Cei doi se bucură de fiecare clipă pe care o petrec împreună, iar dovada stau fotografiile apărute în mediul online. Cancan.ro a făcut publice mai multe imagini cu cei doi, aflându-se la o petrecere.

Patronul imperiului Altex are o relație secretă cu o studentă la ASE! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Dan Ostahie și Denisa Gloria par să fie într-o vacanță de lux. Pe masa lor se află inclusiv o frapieră, ticsită cu băuturi fine. Ambii sunt îmbrăcați lejer și savurează luxul care îi înconjoară. De altfel, pe o rețea socială, sexy-studenta care i-a furat inima proprietarul imperiului “Altex” a urcat fotografii din sejururi pe care le-a petrecut la Tulum (Mexic) și St. Gall (Elveția). În care, cel mai probabil, a fost alături de iubitul ei, care o răsfață ca pe o regină.

Patronul imperiului Altex are o relație secretă cu o studentă la ASE! Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre

Cine este Dan Ostahie

Dan Ostahie, în vârstă de 54 de ani, este de loc din Piatra Neamț și a pornit în 1991 un proiect de afaceri pe care l-a ridicat cu timpul și care a făcut față concurenței sau crizei. De ani buni, proprietarul Altex este pe primul loc în topul celor mai bogați nemțeni.

Revoluția din ’89 l-a găsit la București, în timpul studiilor la Facultatea de Electronică şi Telecomunicaţii din cadrul UPB, pe care a absolvit-o în 1991. A fost anul când a început activitatea de reparații televizoare alături de sora lui, soțul acesteia și de mai mulți colegi din Politehnică.

Ulterior, Dan Ostahie a perfectat un parteneriat cu o firmă din Elveția, specializată în recuperarea de televizoare. A împrumutat 10.000 de dolari de la o bancă, pentru care a pus garanție casa părinților, și a adus în România un prim TIR cu TV-uri second-hand. Le repara, după care le vindea rapid în magazine.

În 1992, Dan Ostahie a înfiinţat compania Altex, la Piatra Neamț și de aici a început extinderea afacerii. A dezvoltat un parteneriat cu producătorul de electrocasnice Rotel, după care a urmat importul brandurilor Indesit sau Whirlpool. A deschis primul magazin în Piatra Neamț, după care afacerea a crescut repede. Potrivit TOP 300 realizat de Capital, în 2019 Dan Ostahie avea o avere estimată între 203 şi 213 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: