Redactia.ro
Home » Horoscop » Patru femei ale zodiacului ce îți vor frânge inima cu prima ocazie. De ele nu trebuie să te îndrăgostești

Patru femei ale zodiacului ce îți vor frânge inima cu prima ocazie. De ele nu trebuie să te îndrăgostești

GALERIE FOTO (2)

Există o credință populară conform căreia patru din cele douăsprezece zodii sunt specializate în arta de a frânge inimi. Astrologii au descoperit câteva legături substanțiale între aceste zodii și modul în care aleg să se distanțeze de partenerilor.

Aceste femei ale zodiacului nu vor putea fi impresionate prea ușor, tocmai de aceea vor putea să se detașeze destul de repede de tine. Este esențial să fii conștient de asta și să nu te lași fermecat de prezența lor.

Patru femei ale zodiacului ce te vor face să suferi

Scorpion

Astrologii susțin că femeile din zodia Scorpion posedă o abilitate neobișnuită de a manipula sentimentele bărbaților. Ele îi fac pe aceștia să se îndrăgostească iremediabil, doar pentru a decide ulterior să se despartă. Această răutate și lipsă de interes față de cei din jurul lor adaugă misterul personalității scorpionului.

Pești

Femeile din zodia Pești sunt cunoscute pentru faptul că se despart de partenerii lor, indiferent dacă au sau nu motive întemeiate. Suferința celuilalt nu le preocupă, ci, le aduce satisfacție. Deciziile radicale nu sunt subiectul unor lungi contemplații, iar aceste persoane par să fie experți în arta de a frânge inimi. Atunci când partenerul lor nu le satisface așteptările sau când se simt plictisite, se despart rapid și caută o altă persoană care li se potrivește mai bine.

Balanță

Zodia Balanță poate fi percepută drept enigmatică și dificilă în relații. Femeile din această zodie au abilitatea de a frânge inimi într-un mod aparent fără regrete. Ele pot pune capăt unei relații din motive aparent banale, chiar și în absența evenimentelor negative. Cu toate acestea, este important să recunoaștem că fiecare individ este unic și nu putem generaliza comportamentul tuturor femeilor din această zodie.

Berbec

Nativele Berbec găsesc satisfacție în faptul că pot frânge inimi, mai ales atunci când nu sunt mulțumite de ceva. Astrologii sugerează că acestea tind să trădeze în momentele în care partenerul lor este cel mai vulnerabil și se așteaptă mai puțin la un astfel de comportament.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: