Redactia.ro
Home » Stil de viață » Patru rețete fără foc. Se prepară simplu și rapid, fără să ai nevoie de aragaz

Patru rețete fără foc. Se prepară simplu și rapid, fără să ai nevoie de aragaz

Patru rețete fără foc. Se prepară simplu și rapid, fără să ai nevoie de aragaz

În caz că și voi sunteți în căutare de rețete simple și rapide, fără coacere, atunci acest articol este pentru voi. Veți găsi 4 rețete care nu necesită coacere și care se prepară simplu și rapid.

4 rețete fără foc. Taco fără carne

Cu toții am gustat cândva acel taco preparat cu carne tocată și cu condimente deosebite. Ei bine, propunerea noastră este un taco fără acea carne, care cade greu. Să fim serioși, de când a început carantina, am tot avut ocazia să mâncăm cărnuri. E timpul să tindem spre ceva mai light. Rețeta de taco presupune să folosim numai legume, fără o preparare în prealabil. Avantajul? Îți va lua 10 minute să-l prepari.

Ai nevoie de legumele tale favorite, tăiate subțiri, de condimente deosebite precum chimen ori boia afumată și de foi de taco. Cât despre sosuri, poți face unul dintr-o linguriță de muștar clasic, 2 linguri iaurt și 1 linguriță de miere.

Prăjitură cu iaurt fără coacere

Ai nevoie de? 300 grame de iaurt grecesc, 100 de grame zahăr vanilinat, 300 g fructe de pădure, 100 g de pișcoturi, 100 ml lapte, 200 g mascarpone, 15 g gelatină, esență de fructe de pădure.

Modul de preparare. Întâi punem gelatina într-un pahar și turnăm apă rece peste. Apoi, se lasă la hidratat. Ulterior, adăugăm laptele. Se lasă amestecul deoparte. Pentru sirop, folosim 200 ml apă, 30 grame zahăr vanilinat și puțină esență de fructe de pădure. Pentru cremă, punem iaurtul, zahărul vanilinat, apoi laptele cu gelatina, mascarpone, esență de fructe de pădure. La final se adaugă fructele de pădure. Amestecăm foarte bine. Punem crema de fructe într-o tavă, o nivelăm și la final adăugăm pișcoturile umezite în sirop. Se dă la frigider pentru cel puțin 4 ore.

 

N-ai nevoie de aragaz. Rețeta pentru cea mai delicioasă salată grecească

E timpul să ne delectăm și cu o salată. Și ce e mai bun decât o salată delicioasă grecească, cu brânză feta? Ai nevoie de: castraveți, roșii, țelină apio, măsline kalamata, salată crocantă, puțină ceapă, frunze proaspete de mentă și brânză feta. Le tai pe toate după bunul plac și le servești ca atare.

 

Rețeta pentru salata de pepene roșu cu feta, afine și mentă

Iar dacă sunt printre noi și gurmanzi, atunci preparatul acesta este pentru ei. Ai nevoie doar de pepene roșu, brânză feta, frunze de mentă și salată verde. Se asezonează cu suc de lămâie ori lime și câteva afine. Poftă bună!

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: