Redactia.ro
Home » Stil de viață » Patru tunsori bob pe care trebuie să le încerci și tu. FOTO

Patru tunsori bob pe care trebuie să le încerci și tu. FOTO

GALERIE FOTO (8) Cele mai frumoase tunsori bob pe care să le încerci

Părul este unul dintre cele mai importante „accesorii” pentru o femeie. Felul în care acesta arată ne poate fie întineri sau îmbătrâni, așa că trebuie să avem mare girjă când ne alegem tunsoarea.

Cele mai frumoase tunsori bob pe care să le încerci

Îți place părul lung, dar parcă ai vrea, totuși, o schimbare? O idee foarte bună ar putea fi să încerci tunsoarea bob. Avantajează o mulțime de trăsături, iar unii dintre hair stiliști spun chiar că o tunsoare bob arată bine pe oricine! Iată care sunt cele mai frumoase tunsori bob, pe care poți să le încerci dacă vrei o schimbare!

Părul lung este destul de greu de întreținut și necesită o grijă specială, pe care poate uneori nici nu avem timp să i-o acordăm. Putem alege să ne tundem mai scurt, mai practic, dar în același timp, mai chic!

Bobul scurt

Bobul scurt mai este numit și „bobul Rihannei”, pentru că ea este cea care l-a făcut cu adevărat cunoscut cu mulți ani în urmă. Este o tunsoare foarte îndrăzneață, așa că doar cele mai curajoase femei o pot încerca. Este o schimbare majoră, mai ales dacă ai un păr lung acum și vrei să faci această trecere.

Bobul lung

Dacă nu ești, totuși, destul de curajoasă pentru a încerca o tunsoare atât de scurtă, atunci poți încerca așa-numitul bob lung. Ți se va potrivi de minune pentru că nu vei renunța la mult din lungimea părului tă, ci doar până la umeri .

Bob asimetric

O altă variantă de tunsoare de tip bob pe care poți s-o faci este bobul asimetric. Și acesta este pentru femeile mai îndrăznețe, pentru că pe o parte părul este mai scurt și pe cealaltă mai lung, de aici venindu-i și numele. În acest caz există și un dezavantaj: este vorba despre faptul că această tunsoarea trebui mereu aranjată la salon pentru că altfel s-ar putea să nu arate bine. Dacă ești totuși pricepută în hairstyling, te poți coafa singură, acasă și rezutatul va fi unul foarte bun!

Bobul dezordonat

Se potrivește cel mai bine pentru adolescentele rebele, el fiind foarte ușor de aranjat. Este o tunsoare scurtă, așa că nu îți vei mai face probleme pentru părul tău deranjant de lung.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: