Redactia.ro
Home » Știri » Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap. Simpatizanții regali sunt isterizați

Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap. Simpatizanții regali sunt isterizați

GALERIE FOTO (8) Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap

Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap. Soția Prințului Albert de Monaco a șocat pe toată lumea cu noul său look. Prințesa Charlene de Monaco a decis să facă o schimbare radicală de look înainte de sărbători. Mai exact, aceasta și-a ras jumătate de cap, fapt ce i-a șocat pe stiliști.

Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap. Simpatizanții regali sunt isterizați

Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap. Se pare că regulile în Principatul de Monaco nu sunt restrictive, iar dovada este noua apariție a soției prințului Albert de Monaco. Charlene de Monaco, în vârstă de 42 de ani a șocat publicul cu ultima sa apariție. Prințesa Charlene de Monaco s-a ras în cap. Prințesa Charlene a decis să-și facă o schimbare de look inedită chiar înainte de sărbători. Aceasta a șocat pe toată lumea când a apărut la ceremonia înmânării cadourilor de Crăciun care a avut loc la palatul princiar.

Prințesa de Monaco a lăsat mască audienta care era obișnuită cu tunsoarea ei bob, elegantă și potrivită unei femei mature. Mai mult, stiliștii nu au fost deloc încântați de schimbarea radicală a prințesei Charlene. Unii au spus că aceasta arată de parcă ar fi fost tunsă de unul dintre gemenii ei de șase ani. Pe lângă tunsoarea neobișnuită, Prințesa Charlene de Monaco a avut un machiaj strident, purtând o pereche de cercei deloc potriviți pentru acel eveniment. Cu toate astea, nu este prima dată când Charlene șochează cu noile sale apariții, dar niciodată aceasta nu s-a ras în cap.

Charlene de Monaco, prințesa cea tristă

În urmă cu un an, Prințesa Charlene de Monaco era caracterizată ca fiind o persoană tristă. Aceasta a fost surprinsă în prezența familiei sale la ceremonia prilejuită de Ziua Națională. Atunci, Charlene părea absentă, afișând semne de tristețe. Prezența sa a fost deosebit de elegantă, așa cum îi face cinste unei urmașe a lui Grace Kelly, dar și foarte tristă. Acest sentiment a fost observat și de fanii prințesei, chiar în momentul în care ea și Albert de Monaco, în vârstă de 60 de ani, au apărut la balcol alături de gemenii lor,Jacques şi Gabriella.

La acel moment, nici veselia copiilor ei nu a reușit să îi redea zâmbetul pe buze. Se spune că relația dintre prințesa Charlene și sora prințului Albert nu este una strălucită, Caroline de Monaco fiind împotriva gesturilor pe care Charlene le face. De când s-a căsătorit cu prințul ALbert, viața acesteia s-a schimbar radical. Înainte să se căsătorească cu acesta, Charlene a încercat să fugă de trei ori. Prima dată, Charlene se afla la Paris, când proba rochia de mireasă. Aceasta a încercat că fugă, dar a fost prinsă. A doua oară, tânăra sud-africană se afla împreună cu Albert la Marele Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo. Aceasta a fost oprită de bodyguarzii prințului. Ultima oară, Charlene a încercat să fugă chiar înainte cu câteva ore înainte de nunta din 2011, atunci când tânăra a plănuit să fugă cu un elicopter.

Nici de această dată, Charlene nu a reușit să fugă, deoarece i se oprise deja pașaportul și nu putea părăsi țara. Ei bine, de atunci frumoasa Charlene și-a acceptat soarta, iar divorțul nu este o opțiune în cazul ei, deoarece și-ar putea pierde cei doi copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: