Redactia.ro
Home » Monden » Pavel Bartoș a plecat de la Pro TV pentru o perioadă. Prezentatorul de la Românii au talent și Vocea României s-a reprofilat

Pavel Bartoș a plecat de la Pro TV pentru o perioadă. Prezentatorul de la Românii au talent și Vocea României s-a reprofilat

GALERIE FOTO (6)

Pe data de 3 februarie 2023, Pavel Bartoș, cunoscut publicului larg drept prezentatorul emisiunilor Vocea României și Românii au Talent, a făcut un pas important în cariera sa, debutând pe piața cinematografică cu primul său lungmetraj, comedia intitulată „Ramon”. După o lungă perioadă dedicată televiziunii, Pavel Bartoș a decis să-și urmeze visul și să exploreze noi orizonturi în industria filmului.

Bărbatul nu a dat uitării locul în care a devenit cunoscut și care i-a adus o mulțime de fani de-a lungul timpului, ba din contră. Totuși, acum este pregătit să se axeze și pe cariera de actor pe care și-a construit-o treptat.

Pavel Bartoș, în lungmetrajul „Ramon”

În comedia „Ramon”, Pavel Bartoș interpretează rolul principal, aducând pe ecran viața lui Ramon, un viticultor care ia o decizie care-i schimbă complet existența. Îndrăgostit până peste cap, Ramon hotărăște să-și lase viața liniștită de la țară și să se mute în agitatul București. Astfel, începe aventura vieții lui, care-l conduce pe căi nesperate.

Povestea capătă o notă aparte atunci când Ramon devine principalul suspect într-un caz de furt de proporții, unde un tablou în valoare de 50 de milioane de euro dispare fără urmă. Acest incident neașteptat transformă comedia într-un adevărat rollercoaster al situațiilor comice și tensionate, oferind publicului o experiență inedită și plină de râs.

Proiectul „Ramon” a fost o colaborare intensă între Pavel Bartoș și regizorul Jesus del Cerro, care împreună au lucrat la acest film de trei ani, urmărindu-și visul cu pasiune și determinare. De asemenea, Pavel Bartoș a făcut parte din echipa de producție a lungmetrajului, alături de regizor și de alți colaboratori importanți. A fost, totodată, implicat și în procesul de scriere a scenariului, alături de Lia Bugnar și Anghel Damian.

Lungmetrajul lui Pavel Bartoș, disponibil pe Netflix

Cu o echipă de actori renumiți în spate, comedia „Ramon” promite să fie un film plin de viață și culoare. Alături de Pavel Bartoș, în distribuție se regăsesc nume sonore precum Smiley, Elvira Deacu, Carmen Tănase, Andreea Esca, Bogdan Farcaș, Iulian Postelnicu, Andreea Vasile, Teona Stavarachi și Ioana Blaj, care aduc talent și energie în povestea lui Ramon.

„Ramon” nu va putea fi urmărit doar în cinematografele tradiționale, ci și în mediul online, fiind disponibil pe platforma de streaming Netflix, începând cu data de 2 august 2023. Acest lucru deschide noi oportunități pentru distribuție și permite ca producția să fie accesibilă unui public extins, din întreaga lume.

Într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO, Pavel Bartoș a declarat că „Ramon” este visul său devenit realitate, iar misiunea acestui film este de a aduce bucurie și voie bună publicului. El speră ca prin povestea lui Ramon să redea bucuria vieții și să inspire oamenii să găsească frumusețea în lucrurile simple.

”Eu sper că o să se bucure lumea, asta e menirea acestui film, să redea bucuria vieții. Lumea trebuie să realizeze încă o dată că lumea e mult mai simplă și e foarte frumoasă.

Veniți la filmul ăsta ca să râdeți, să vă emoționați, să vedeți acțiune. Pentru că Ramon, aici e întrebarea, este un simplu om sau un supererou? Câteodată am fost mai tare decât Tom Cruise sau Bruce Willis, au fost momente”, a dezvăluit Pavel Bartoș.

Cu o abordare comico-emoționantă, „Ramon” explorează teme precum dragostea, aventura și provocările cu care se confruntă o persoană obișnuită în fața unor situații extraordinare. Prin acest film, Pavel Bartoș dorește să arate că, în ciuda obstacolelor, lumea poate fi simplă și frumoasă, iar umorul și curajul sunt instrumentele prin care putem depăși orice provocare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: