Redactia.ro
Home » Știri » Pe câte milioane de euro îl dă PSG pe Neymar. Brazilianul rămâne cel mai scump fotbalist al planetei

Pe câte milioane de euro îl dă PSG pe Neymar. Brazilianul rămâne cel mai scump fotbalist al planetei

Internaţionalul brazilian Neymar ar putea părăsi în această vară clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain. Oficialii lui PSG au decis pe ce sumă vor să îl dea pe Neymar. Brazilianul rămâne cel mai scump fotbalist al planetei.

Pe câte milioane de euro îl dă PSG pe Neymar

Neymar, celebrul fotbalist brazilian, ar putea părăsi în această vară clubul francez de fotbal Paris Saint-Germain, în schimbul unei sumei minime de 90 de milioane de euro, au anunţat Sky Sports şi AS.

Neymar a fost huiduit la ultimele meciuri ale celor de la PSG, iar fanii parizienilor au cerut în mai multe rânduri ca starul brazilian să plece de pe „Parc des Princes”.

În ciuda transferurilor de răsunet făcute de-a lungul anilor, parizienii nu reușesc să obțină rezultatele dorite de la Neymar, iar acest lucru i-a făcut pe oficialii PSG-ului să se gândească serios la mai multe schimbări începând din această vară.

Brazilianul rămâne cel mai scump fotbalist al planetei

Pe Neymar, șeicii cer 90 de milioane de euro. Suma este însă una mică. Asta pentru că brazilianul i-a costat pe cei de la PSG aproximativ 222 de milioane de euro, în vara anului 2017, după transferul de la Barcelona.

Neymar, criticat după mesajul adresat suporterilor lui PSG. Un jurnalist spune că brazilianul otrăvește echipa

Daniel Riolo, jurnalistul care a anticipat transferul lui Messi la PSG, i-a adus mai multe critici lui Neymar într-un editorial publicat în L’After Foot.

Riolo consideră că, prin acțiunile sale, Neymar nu face decât să strice relația suporterilor cu echipa și reprezintă doar o ”otravă” pentru formația pariziană.

”Ce îi înfurie și mai mult pe suporteri este că îi văd pe jucători că nu le înțeleg felul în care aceștia se implică emoțional. În cele din urmă, ei primesc doar lucruri ce seamănă a insulte. Neymar a insultat publicul parizian.

I-a insultat pe suporteri în 2019, atunci când a vrut să plece la Barcelona și acum a început din nou. Suporterii au fost buni și au trecut repede peste asta, dar acum el o face din nou. Neymar e pe altă planetă.

Viața lui este una a degradării totale. Este teribil să te gândești că suporterii lui PSG au un jucător în vestiar care otrăvește echipa. Este dramatic ceea ce face el, profesionalismul său, viața sa extrasportivă, felul în care le dă indicații celorlalți jucători.

Prima soluție a lui PSG este să se despartă de Neymar cât mai curând posibil. Omul acesta este un pericol public pentru PSG”, a declarat jurnalistul Daniel Riolo, citat de Paris Fans.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: