Redactia.ro
Home » Știri » Pe ce data are loc extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale în luna februarie 2021

Pe ce data are loc extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale în luna februarie 2021

Pe ce data are loc extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale în luna februarie 2021

Extrageri Loto 2021. Loteria Bonurilor este o modalitate pe care statul a găsit-o pentru a descuraja evaziunea fiscală. Iată când va avea aceasta loc!

Loteria Bonurilor februarie 2021. Când are loc o nouă extragere

Loteria Română a decis ca pe parcursul stării de urgență, dar și cât timpe ste în vigoare starea de alertă, să nu mai aibă loc loteria bonurilor. Decizia a fost luată în martie 2020, iar aceasta este în vigoare chiar și acum, având în vedere că ne aflăm în starea de alertă. O nouă extragere va avea loc abia peste 90 de zile de la expirarea stării de alertă, așa că până atunci tot ce pot face românii pasionați de loteria bonurilor este să ceară și să colecteze toate bonurile fiscale, pentru a avea șanse mai mari de câștig.

„Conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 153/2020, publicată în Monitorul Oficial în dată de 04.09.2020, se suspendă organizarea extragerilor lunare și ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pe perioada stării de alertă/urgență, după caz, urmând că acestea să fie reluate după trecerea unui interval de timp rezonabil, de 90 de zile de la încetarea stării de alertă/urgență”

Premieră pentru Loteria Română. Acum se face plata cu cardul

Cum în pandemie cea mai sigură metodă de plată este cea cu cardul, Loteria Română a decis, de la începutul lunii februarie, să implementeze POS-uri în locațiile sale, pentru ca românii care doresc să joace să aibă această oportunitate sigură de plată.

„Implementarea plății cu cardul în toate agențiile loto proprii este încă un pas important și necesar în procesul de digitalizare a Loteriei Române și o promisiune îndeplinită față de jucătorii noștri. Proiectul pilot demarat anul trecut privind plata cu cardul în 91 de agenții proprii din București și Brașov s-a desfășurat cu succes, cu respectarea tuturor standardelor de securitate, astfel încât a venit momentul extinderii în toată rețeaua de agenții proprii a acestei modalități de plata agreată de majoritatea jucătorilor, în special în contextul sanitar actual. În plus, pentru securitatea și rapiditatea tranzacțiilor specialiștii Loteriei Române au realizat în timp record interfațarea aplicației terminalului loteristic cu POS-ul.”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, directorul general de la Loteria Română.

Astfel, până la finalul acestei luni, vor trebui montate POS-uri în toate unitățile loto.

„În baza acestui contract, până la sfârșitul lunii februarie, se vor instala echipamente POS în agențiile loto proprii din toată țară, practic în 903 puncte de vânzare a produselor loteristice. Precizăm faptul că, în prezent, s-au redeschis aproape toate agențiile loto pentru comercializarea biletelor de tip loto, Pronosport și lozuri.

În urmă implementării acestui sistem de plata în toate agențiile loto proprii jucătorii vor putea achiziționa produsele loteristice preferate utilizând orice tip de card emis de băncile din țară sau din străînătate. Prin facilitatea contactless, care oferă inclusiv posibilitatea plății cu telefonul mobil în cazul jucătorilor care au aplicație de plata, pe lângă plata obișnuită cu cardul ori plata cash, se diversifică și totodată se îmbunătățește calitatea serviciilor pe care Loteria Română le oferă jucătorilor săi venind astfel în întâmpinarea așteptărilor și nevoilor acestora”, a anunțat Loteria Română.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: