Redactia.ro
Home » Știri » Se deschide Loteria Română. Când are loc prima extragere, după trei luni de pauză

Se deschide Loteria Română. Când are loc prima extragere, după trei luni de pauză

prima extragere loto

Potrivit noilor măsuri de relaxare, românii pot merge din nou la loto, la jocurile de noroc și la cazinouri.

Românii pot juca din nou la Loto 6/49

Ultima extragere de la loto a fost pe 19 martie, iar apoi activitatea acesteia s-a supendat, din cauza izbuncirii numărului de cazuri de coronavirus din țara noastră.

Premierul Ludovic Orban a anunțat că al treilea val de relaxare vine cu redeschiderea Loteriei Române. Conform acestei decizii, mai multe sedii se vor deschide începând de luni. Mai mult decât atât, în curând va avea loc și prima extragere.

Se vor deschide anumite sedii ale Loteriei, începând de luni, 15 iunie, iar prima extragere se va face pe 21 iunie”, spune Sebastian Moga, directorul general al Loteriei Române.

Ce măsuri vor fi luate pentru siguranța jucătorilor

Odată cu redeschiderea, agențiile de loto trebuie să respecte măsurile impuse de autorități pentru ca jucătorii să fie în siguranță.

Astfel, operatorii și clienții vor fi separați printr-un plexiglas. De asemenea, distanța socială trebuie păstrată, iar în acest sens trebuie să existe benzi speciale care să avertizeze că distanța este deja mai mică.

De asemenea, în agențiile loto vor fi disponibile măști de protecție și dezinfectant.

De altfel, toți angajații trebuie să poarte mască de protecție, mănuși de unică folosință, dar și viziere.

În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc”, a transmis Loteria Română într-un comunicat.

Directorul Loteriei Române a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de companie, chiar și înainte de izbucnirea pandemiei.

Este un moment așteptat de toți angajații Loteriei Române și, bineînțeles, de către toți jucătorii noștri, cărora le mulțumim pentru fidelitate și încredere.

În cele trei luni în care au fost închise agențiile, Loteria Română a pierdut 45 de milioane de euro.