Redactia.ro
Home » Știri » Pe cine alege Andreea Marin, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva. Zâna Surprizelor a dat răspunsul neașteptat fără nicio ezitare

Pe cine alege Andreea Marin, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva. Zâna Surprizelor a dat răspunsul neașteptat fără nicio ezitare

GALERIE FOTO (2)

Pe cine ar alege Andreea Marin să arunce din barcă dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva? Zâna Surprizelor a dat răspunsul neașteptat fără nicio ezitare, într-un mod extrem de sincer la întrebarea lui Cătălin Măruță.

Este lucru bine știut că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost în mijlocul unor dispute mai mult sau mai puțin publice, de-a lungul timpului, ambele prezentatoare Tv de succes, ambele foste iubiri ale lui Ștefan Bănică Jr.

Invitată de curând la emisiunea lui Cătălin Măruță, Andreea Marin a avut de ales între Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, actuala iubită a fostului soț Ștefan Bănică Jr. Zâna Surprizelor a avut de ales dacă răspunde la o întrebare incomodă sau dacă mănâncă un sos iute pentru a evita acest lucru.

Cătălin Măruță, provocare „iute” pentru Andreea Marin

Andreea Marin a acceptat provocarea sosurilor iuți, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță. Cum era de așteptat, a venit și o întrebare incomodă pentru Zâna Surprizelor.

Măruță a întrebat-o pe Andreea Marin pe cine ar arunca de pe o barcă, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, în cazul în care ar fi fost obligată să arunce în ocean pe cineva pentru a se salva.

Fără ezitare, Andreea Marin a oferit răspunsul. Dar, așa cum și-a obișnuit fanii, a și explicat de ce a ales respectiva persoană.

Pe cine alege Andreea Marin, dintre Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva? Răspunsul neașteptat dat de Zâna Surprizelor

„Ești pe o barcă în mijlocul oceanului, iar ca să te salvezi, ești obligată să arunci un membru al echipajului. Echipajul este format din Mihaela Rădulescu și Lavinia Pârva, pe cine alegi să arunci pentru a te salva.”, a spus Cătălin Măruță.

„Tot ce facem aici este o glumă și sper că își dau seama cei de acasă.

Răspunsul meu a fost fără ezitare, Mihaela Rădulescu că știe că înoate.”, a fost răspunsul Andreei Marin, care a fost apreciată pentru sinceritate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: