Redactia.ro
Home » Monden » Pe ea o moşteneşte Antonia! Cât de frumoasă poate fi Denise Iacobescu, mama artistei

Pe ea o moşteneşte Antonia! Cât de frumoasă poate fi Denise Iacobescu, mama artistei

GALERIE FOTO (4) Antonia si Denise Iacobescu

Antonia moștenește frumusețea de la mama ei. Denise Iacobescu, cea care i-a dat viață artistei arată superb la 53 de ani. Iată cum reușește aceasta să se mențină în formă.

Denise Iacobescu, mama Antoniei, arată impecabil la 53 de ani

Denise Iacobescu a împlinit vârsta de 53 de ani, dar nu o arată deloc. Mama Antoniei arată superb pentru vârsta sa, pe care nu o arată deloc. Mai mult decât atât, aceasta nu a apelat niciodată la trucuri estetice ș nu a trecut preagul vreunui estetician.

“Până acum nu am intrat în nici o clinică de chirurgie estetică. De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele  pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă.

Care este secretul lui Denise Iacobescu? Aceasta spune că cel mai important sfat pe care poate să îl dea este să ne preocupăm de hidratarea tenului nostru.

„E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană”, a spus Denise Iacobescu.

Iată ce scria Denise Iacobescu fanilor de pe rețelele de socializare, referitor la vârsta sa:

„Cu un pic de păr alb… cu „ceva” burtică… dar sunt fericită. Prefer sa fiu o femeie frumoasă pentru vârsta mea… 53 de ani… decât să încerc cu disperare să arăt de 30 de ani. Fii fericit cu tine însuți… dar nu te delăsa!”, a scris ea.

Cum reușește Denise Iacobescu să se mențină în formă

Are un ten proaspăt și o siluetă trasă prin inel, deși are 53 de ani. Denise Iacobescu spune că a reușit să își mențină kilogramele datorită locurilor sale de muncă și nu este abonată la sala de fitness. Aceasta are propriul regim de exerciții fizice, pe care le face atunci când îi permite timpul. În ceea ce privește alimentația, Denise Iacobescu a dezvăluit că mânănâcă tot ce vrea. Este un singur aliment la care aceasta a decis să renunțe, pentru a avea un stil de viață cât mai sănătos. Astfel, Denise Iacobescu, mama Antoniei, nu consumă deloc pâine.

Plăcerea ei viniovată sunt dulciurile, în fața cărora Denise Iacobescu spune că nu poate rezista.

„Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi.  (…) Merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult. (…)Mănânc cam tot ce vreau. Dulciurile sunt păcatul meu. Îngheţata e pe primul loc, apoi amandinele. Nu sunt simandicoasă la mâncare, însă am renunţat la pâine”, a spus ea.

Denise Iacobescu, la 53 de anu
Denise Iacobescu, la 53 de anu
Antonia si mama sa
Antonia si mama sa
Denise Iacobescu
Denise Iacobescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: