Redactia.ro
Home » Știri » „Pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră”. Morți ținuți două zile în magazia de lemne

„Pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră”. Morți ținuți două zile în magazia de lemne

GALERIE FOTO (5) „Pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră”. Morți ținuți două zile în magazia de lemne

„Pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră”. Morți ținuți două zile în magazia de lemne. Două persoane decedate au fost ținute într-o magazie de lemne a bisericii timp de două zile. Întreaga situație s-a produs într-o comunp din județul Vrancea.

„Pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră”. Morți ținuți două zile în magazia de lemne

Potrivit Digi24, în comuna Urechești, județul Vrancea, două persoane decedate au fost ținute într-o magazie de lemne a bisericii timp de două zile.

Sora unuia dintre cei morți, a acuzat că preotul folosește magazia pentru persoanele sărace, iar pentru familiile bogate utilizează o cameră. După ce i s-a reproșat acest lucru, preotul a amenințat-o pe sora decedatului că nu mai face înmormântarea.

L-a ținut pe fratele meu decedat la soare, apoi l-a băgat într-o magazie de lemne, împreună cu un alt mort. El are o cameră unde depune morții, anul trecut mi-a murit un frate, l-a băgat tot la magazie. Nu suntem singurii, a mai făcut și cu alții la fel, pe săraci îi bagă în magazie, pe bogați în cameră„, a declarat Mihaela Icovoiu.

Preotul care ține morții săraci într-o magazie de lemne

Primarul comunei a luat atitudine după ce a văzut imaginile de pe Facebook. Edilul susține că l-a sunat pe preot și i-a cerut să îndrepte lucrurile.

Sunt oripilat de ce am văzut, mă refer la imaginile cu mortul depus în magazia de lemne. L-am sunat pe preot și l-am rugat să nu mai folosească magazia de lemne, indiferent dacă sunt săraci sau bogați”, a declarat primarul comunei Urechești.

De asemenea, acesta susține că persoanele care au fost depuse în magazia de lemne au muncit la o moară și au murit din cauza extenuării, a băuturii și a sărăciei.

Citeste si:Cui a lăsat întreaga avere o văduvă bogată? Rudele s-au isterizat

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini