Redactia.ro
Home » Știri » Pe Simona Pătruleasa o știe toată lumea, dar despre fiica ei știți cât e de frumoasă?

Pe Simona Pătruleasa o știe toată lumea, dar despre fiica ei știți cât e de frumoasă?

GALERIE FOTO (3)

Pe Simona Pătruleasa o vedeți zi de zi la pupitrul știrilor de la KanalD. Puțini știu, însă, că Simona, la cei 44 de ani, este mamă a unei fetițe, pe care o divinizează cel puțin. De altfel, chiar ea recunoaște că nu a fost și nici nu va fi niciodată ”o mamă severă” pentru Ingrid, dat fiind faptul că este singurul ei copil. Și-ncă ce copil! Ingrid are 8 ani și e de-o frumusețe rară!

Totul are de-a face și cu faptul că venirea pe lume a micuței a fost aproape miraculoasă. Simona pierduse o sarcină, iar visul de a deveni mamă era aproape imposibil. Am trecut prin momente grele, am pierdut o sarcină.  Acum, că o am pe Ingrid, sunt şi fizic, şi psihic împlinită. Am senzaţia că nu-mi mai trebuie nimic.”, a declarat ea într-un interviu acordat revistei OK!.

Chiar dacă recunoaște că e un copil năzdrăvan, pus mereu pe șotii, Simona Pătruleasa îi permite orice, să nu-i îngrădească personalitatea. Ba chiar recunoaște că încăpățânarea este o trăsătură moștenită de la ea, la fel și pasiunea pentru pictură. Hotărârea, încăpăţânarea ar spune unii (zâmbeşte), îndemânarea – nu neapărat talentul, pentru că eu nu sunt aşa de talentată la pictură, la mine a ţinut mai mult de dorinţa de a învăţa şi de exerciţiu.”