Redactia.ro
Home » Monden » Pensia fabuloasă pe care o încasează Nadia Comăneci din partea statului român. Nici măcar Ilie Năstase nu primește atât!

Pensia fabuloasă pe care o încasează Nadia Comăneci din partea statului român. Nici măcar Ilie Năstase nu primește atât!

GALERIE FOTO (2) nadia comaneci

Numele Nadiei Comăneci, în vârstă de 61 de ani, este cunoscut de o lume întreagă datorită performanțelor pe care ea le-a avut în domeniul gimnasticii. Zeița de la Montreal primește o pensie impresionantă din partea statului român, una de zece ori mai mare decât cea încasată de Ilie Năstase.

Ce pensie primește Nadia Comăneci din partea statului român

Nadia Comăneci a scris file de poveste pentru sportul românesc. În anul 1976, ea a obținut prima notă de zece din istoria gimnasticii la Jocurile Olimpice. În total, sportiva a obținut cinci medalii de aur la Jocurile Olimpice din anul 1976 și cele din anul 1980.

nadia comaneci
Nadia Comăneci primește o pensie consistentă din partea statului român

Meritele gimnastei au fost recunoscute la nivel mondial, iar performanțele sale sunt știute de o lume întreagă. Statul român nu a rămas indiferent și a decis să o recompenseze pe fosta sportivă cu o pensie consistentă. Concret, Nadia primește din partea statului suma de 13.149 de lei,  una de zece ori mai mare față de cea de militar pe care o primește Ilie Năstase.

Ilie Năstase, nemulțumit din cauza pensiei de militar

Ilie Năstase a răspuns celor care l-au atacat din cauza faptului că ar încasa o pensie specială și a făcut publică suma pe care o primește din partea statului, menționând că este gata să renunțe oricând la ea.

„Am fost trecut în rezervă cu gradul de locotenent-colonel. Și am primit o pensie de 1.345 de lei! Toată lumea sare la gâtul meu că asta este o pensie specială. Dacă asta este considerată o pensie specială și încurcă pe cineva, sunt gata să renunț la ea. Dacă ministrul Apărării îmi va cere asta, sunt gata să o dau înapoi! Dar nu și uniforma militară! Pe asta, nu! Și lumea trebuie să știe că, chiar dacă am fost avansat și am primit gradul de general, pensia nu mi s-a modificat. Mi s-a explicat că, fiind avansat la modul excepțional, voi beneficia doar de grad, nu și de bonificațiile sale materiale. M-am mirat, dar după ce am primit anumite explicații, am acceptat situația”, a declarat Ilie Năstase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: