Redactia.ro
Home » Știri » Pensiile speciale ar putea fi reglementate

Pensiile speciale ar putea fi reglementate

Pensiile speciale ar putea fi reglementate

Ministerul Finanţelor Publice va prezenta Guvernului un pachet de măsuri care va reglementa inclusiv situaţia pensiilor speciale. Scopul acestuia este să asigure un mod de gestionare mai eficient a banilor publici, a declarat miercuri la România TV Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor.

„Vom propune mai multe scenarii, vom prezenta situaţii cu toate pensiile, inclusiv cele speciale, pentru a ne putea asuma o măsură. Pachetul va fi corelat cu rectificarea bugetară. Luăm în calcul tot, inclusiv varianta tăierii pensiilor speciale”, a spus ministrul.

Pensiile speciale ar putea fi reglementate

O altă situațe este aceea în care o persoană nu ajunge la vîrsta de pensionare și totuși se pensionează, dar aceasta rămâne în sistemul public și primește în continuare salariu. El a precizat că măsurile vor fi discutate atât public, cât şi în. Guvern şi în coaliţia de guvernare, şi se vor aplica de la finele lunii iulie, odată cu rectificarea planificată a bugetului.

Teodorovici a spus că noua lege a pensiilor se va aplica. În consecință Guvernul trebuie să facă tot ce trebuie făcut pentru aceasta, cu condiţia ca economia să meargă. Sursele pentru sumele necesare aplicării legii sunt prevăzute în strategia fiscal-bugetară discutată în. Parlament şi prezentată public, a adăugat Teodorovici.

Citește și: Gică Popescu vine cu veşti senzaţionale despre stadionale ce ar trebui să fie gata pentru EURO 2020

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: