Redactia.ro
Home » Știri » Pensionarii, afectați de coronavirus! CNPP și-a suspendat activitatea cu publicul

Pensionarii, afectați de coronavirus! CNPP și-a suspendat activitatea cu publicul

Pensionarii afEctați de coronavirus! CNPP și-a suspendat activitatea cu publicul

Pensionarii afectați de coronavirus! COVID-19 a acaparat întreaga Românie. Ministrul Muncii a precizat că pensionarii vor avea de suferit din cauza crizei provocate de coronavirus.

Pensionarii, afectați de coronavirus! CNPP și-a suspendat activitatea cu publicul

Violeta Alexandru, ministrul Muncii a declarat joi că recalcularea sumelor cuvenite românilor este afectată de criza de coronavirus care începe să agraveze și țara noastră.

De asemenea, aceasta a criticat incidentul în care directorul unei Case de Pensii din Capitală a hotărât să închidă instituția, explicând că acest lucru a făcut ca oamenii să meargă personal la oficiile Poștă, ceea ce înseamnă creșterea riscului de îmbolnăvire la oficiile poștale.

Este inadmisibil să se închidă Casele de Pensii, aşa cum am aflat că s-a întâmplat la Bucureşti. Cer public preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice să ia măsuri, până la demiterea conducerii Casei de Pensii a Municipiului Bucureşti, respectiv a Caselor de Pensii din sectoare, a precizat Ministrul Muncii

Pensionarii afectați de coronavirus

Ministrul Muncii a precizat că această decizie a afectat sănătatea oamenilor, ceea ce este inadmisibil. Astfel, Violeta Alexandru a făcut un apel către instituțiile apelului prin care le solicită să adopte o conduită responsabilă și solidară față de această situație.

Ceea ce s-a întâmplat în Bucureşti a făcut ca pensionarii să fie trimişi de la Casa de Pensii, unde nu se mai lucrează decât pentru acordarea ajutoarelor de înmormântare, către Poştă, acolo unde angajaţii oficiilor poştale au fost expuşi unei situaţii de aglomerări de persoane la coadă, ceea ce în mod evident nu face decât să sporească riscul de contaminare prin faptul că în oficiile poştale este în acest moment aglomeraţie. Nu aceasta este soluţia”, a declarat Violeta Alexandru.

Ministrul îi cere președintelui Case Naționale de Pensii București să ia măsuri. Casa Națională de Pensii a anunțat că își va suspenda activitatea cu publicul atât la sediul central, cât și la sediile teritoriale din motive de siguranță medicală legată de COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: