Redactia.ro
Home » Monden » Pentru ce a avut dosar penal Firicel din „Las Fierbinți”. Actorul doarme cel mult patru ore pe noapte

Pentru ce a avut dosar penal Firicel din „Las Fierbinți”. Actorul doarme cel mult patru ore pe noapte

Toată țara îl știe pe Firicel din „Las Fierbinți”. Puțini cunosc faptul că actorul s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins în flagrant de către polițiști. Actorul Toma Cuzin nu este la prima abatere, el mai avut probleme cu legea și în trecut. De ce s-a ales vedeta cu dosar penal?

Firicel din „Las Fierbinți” s-a ales cu dosar penal

Actorul Firicel din „Las Fierbinți” s-a trezit că este trimis în judecată de procurorii de la Sectorul 3 după ce a fost prins la volan fără permis. Toma Cuzin, actorul care joacă rolul lui Firicel în serialul Las Fierbinți a mai fost salvat de la închisoare de trei ori de DIICOT, care i-a clasat dosarele pe motiv că nu există interes public pentru sancționarea lui.

Firicel din „Las Fierbinți”, prins la volan fără permis

Acum 3 ani, actorul a fost prins la volan fără permis. Toma Cuzin a mai avut probleme cu legea și potrivit portalului instanţelor de judecată, un dosar a fost înregistrat pe 5 decembrie 2019. Obiectul acestui dosar a fost „confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 NCP)”. De asemenea, un dosar asemănător a fost înregistrat în anul 2017.
La acel moment, Firicel din Las Fierbinți a fost prins drogat la volan, lucru pentru care nu a fost pedepsit, potrivit playtech.ro. În plus, în anul 2007, Firicel din Las Fierbinți a mai avut un dosar pentru trafic de droguri, după ce a fost descoperit cu „iarbă”, pe litoral.
„Persoana la care faceți referire a fost trimisă în judecată fiindcă a fost surprinsă conducând un autovehicul, în timp ce avea permisul de conducere suspendat”, au spus, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, potrivit spynews.ro.

Firicel din „Las Fierbinți” doarme cel mult patru ore pe noapte

Toma Cuzin joacă rolul lui Firicel din „Las Fierbinți” și cum munca cere sacrificii, acesta doarme cel mult patru ore pe noapte. E unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, are o mulțime de proiecte interesante și nu are timp liber prea mult. Tocmai de aceea, sacrifică din orele de somn.
Actorul spune că, pe lângă faptul că doarme patru ore pe noapte, de câțiva ani nu mai face nici sport. El a spus că modul în care gândește îi influențează toată viața, dar și regimul alimentar. Are grijă la ce mănâncă în permanență, însă schimbarea apare la capitolul sport fiindcă toată viața lui a practicat diverse sporturi.
„Felul în care gândesc, faptul că mă păstrez în permanență în poziție de lucru, mă ține tonusat. Sunt atent la ce mănânc. Sport am făcut jumătate de viață, de 20 de ani nu mai fac nimic. Am un stil de viață foarte activ, în primul rând. Când dorm patru ore pe noapte sunt leneș. Suntem rezultatul propriilor gânduri, cum ne gândim așa devenim. N-am considerat niciodată că am succes. Întotdeauna mi-am ascultat sufletul, nu conștiința”, a explicat Toma Cuzin, pentru România TV.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: