Redactia.ro
Home » Sport » Pentru ea și-a încasat Dan Alexa un pumn. Cine e bruneta care i-a ”stârnit gelozia” Anamariei Prodan?

Pentru ea și-a încasat Dan Alexa un pumn. Cine e bruneta care i-a ”stârnit gelozia” Anamariei Prodan?

GALERIE FOTO (2)

Incidentul de sâmbătă seara a ținut primele pagini ale ziarelor de scandal și pe bună dreptate. Anamaria Prodan a făcut o criză de gelozie când a aflat că pe Dan Alexa, despre care se spune că este amantul ei, îl aștepta o altă domnișoară după încheierea meciului dintre Astra – Fc. Botoșani.
Anamaria Prodan a avut o reacție violentă când a aflat că pe Dan Alexa îl aștepta o altă domnișoară în fața stadionului. Totul s-a petrecut în holul de lângă vestiare, iar imaginile cu Anamaria Prodan lovindu-l pe Dan Alexa au făcut înconjurul presei. Și deși totul a ajuns și la urechile lui Reghe, antrenorul își apară soția. Acesta susține că totul s-a întâmplat pe fondul unor transferuri nereușite.

Reghe îi ia apărarea soției sale în cazul acestui incident

Cine e bruneta care i-a stârnit gelozia Anamariei Prodan?

Domnișoara în cauză, care i-a stârnit gelozia impresarei, ar fi o brunetă focoasă, pentru care Dan Alexa a făcut o pasiune. Tânăra pe nume Andrada a asistat la meciul Astra-Botoșani, iar la încheierea lui ar fi vrut să plece acasă cu antrenorul de 39 de ani.
Însă, date fiind cele întâmplate, bruneta a ținut distanța față de cei doi și a încercat să se ferească de paparazzi strânși în fața stadionului. Aceasta a fost, totuși, surprinsă când se îndrepta alături de Dan Alexa spre ieșirea de pe stadion. Potrivit Libertatea, tânăra ar fi în viața nantrenorului de mai multă vreme, lucru greu acceptat de Anamaria Prodan.

Reacția lui Dan Alexa vizavi de incidentul cu Anamaria Prodan

Întrebat despre ce s-a întâmplat, mai exact, între el și impresară, Dan Alexa n-a reușit să lămurească lucrurile. ”N-a fost nimic, vorbeam de transferuri, hai să fim serioși! Am citit și eu. Aveți să mă întrebați ceva de fotbal”, a încercat Alexa să pareze întrebările indiscrete ale jurnaliștilor. Antrenorul de 39 de ani a divorțat anul trecut de Izabela, cea care i-a dăruit doi copii. Motivul despărțirii lor nu a fost făcut public, însă toți bănuiesc că are de-a face cu impresara.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: