Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, în culmea fericirii. Cântărețul a devenit tată pentru a treia oară. Yasmine a dat naștere unui băiețel perfect sănătos

Pepe, în culmea fericirii. Cântărețul a devenit tată pentru a treia oară. Yasmine a dat naștere unui băiețel perfect sănătos

Pepe a devenit tată de băiat! Partenera sa de viață, Yasmine Ody, a devenit mamă în această după-amiază. Bebelușul este perfect sănătos și a primit nota 10.

Pepe a devenit tată, potrivit Cristi Brancu

Cristi Brancu tocmai a anunțat că Pepe, cântărețul îndrăgit pretutindeni în România, a devenit tată de băiat! Iubita lui l-a făcut cel mai fericit astăzi! Informația nu a fost încă confirmată de cântăreț, dar jurnalistul Cristi Brancu a furnizat această informație la Prima TV.

Realizatorul de la Prima a furnizat informațiile pe baza unei surse din interiorul spitalului. Conform primelor informații strecurate către redacția emisiunii „Exclusiv VIP”, Yasmine, partnera de viață a lui Pepe a născut un băiețel perfect sănătos și a primit nota 10..

Brancu a mai declarat pe post că e„ foarte probabil ca Pepe să confirme această informație fie pe contul său de Instagram, fie pentru Antena 1, post de televiziune cu care are contract.

Băiețelul adus pe lume de Yasmine are deja nume. În urmă cu câteva luni, Pepe a spus că pe fiul său îl va chema Pepe Junior”

Fosta nevastă a lui Pepe este și ea însărcinată

Artistul mai are doi copii din căsnicia alături de Raluca Pastramă, mai exact două fetițe, Rosa și Maria.

„Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ”Pepe”, nu eu?! Două luni mai are, două luni și un pic”, a declarat în urmă cu două luni cântărețul la Antena Stars.

Raluca ex-Pascu, fosta parteneră de viață a lui Pepe este pe cale să nască încă o fetiță alături de iubitul său, Ibrahim.

 „Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă”, au fost cuvintele Ralucăi Pastramă, pentru Cancan.ro.

 

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: