Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, mesaj pentru Raluca Pastramă: „Fierbe tot sângele în mine când știu că iubești alt bărbat”

Pepe, mesaj pentru Raluca Pastramă: „Fierbe tot sângele în mine când știu că iubești alt bărbat”

Pepe si Raluca

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă ascute și mai mult securea războiului. Pepe pare că vrea să demonstreze cu vârf și îndesat că Raluca i-a fost infidelă. Dacă până acum spunea că va aduce dovezi care vor atesta faptul că soția lui a călcat strâmb, de data aceasta a interpretat piesa ”Aș vrea să te iert”, care ar avea legătura cu acuzația sa.

Pepe, versuri cu subînțeles pentru Raluca

Pepe și Raluca Pastramă s-au tranformat din soți, în rivali. De la iubirea pe care și-au jurat-o pentru o eternitate trec acum printr-un divorț prin care-și aduc acuzații. Raluca l-a acuzat de violență pe artist, iar el de infidelitate. Artistul a interpretat chiar și o piesă, pe canalul său te youtube, care pare că ar avea legătură cu faptul că soția sa ar fi călcat strâmb, informează click.ro.

Pepe a precizat că melodia a fost compusă în urmă cu 14 ani, dar iată că astăzi se potrivește situației cu care artistul se confruntă.

”De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubire m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat”, sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe.

Pepe a fost acuzat de violență de Raluca Pastramă

Pepe a fost acuzat de Raluca Pastramă de violență. Ea a depus plângere la poliție pe numele cântărețului pentru agresiune fizică și verbală. Totodată, a cerut și ordin de protecție. Totul s-ar fi întâmplat într-o parcare din Capitală. Nu a durat mult și Raluca și-a retras plângerea și ordinul de restricție. Asta în timp ce Pepe și-a susținut necondiționat nevinovăția și spunea că Raluca ar face totul pentru a avea probe pentru procesul de divorț. Totodată, el a spus că în lipsa unor dovezi ale acuzației de violență, ea a fost nevoită să-și retragă plângerea și ordinul de protecție.

”Cum să mă întrebați dacă am probe? Nu s-a întâmplat niciun act de violență. S-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul ce urmează. Și nu au putut. Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi. Eu de asta am tăcut. Că am vrut să o vedeți cât e de frumoasă la față, că nu are nimic. Neavând nimic, și-a retras plângereaNu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat, a declarat Pepe în fața reporterilor.

Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură”, a spus, mai exact, Pepe despre ordinul de restricție.

”Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a mai spus Pepe la ieșirea din sala de judecată.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: