Redactia.ro
Home » Monden » Oana Zăvoranu, declarație surprinzătoare! Fosta soție a lui Pepe este de partea Ralucă Pastramă?

Oana Zăvoranu, declarație surprinzătoare! Fosta soție a lui Pepe este de partea Ralucă Pastramă?

Fosta soție a lui Pepe este de partea Ralucă Pastramă_

Oana Zăvoranu, declarație surprinzătoare!”Querida” a început un adevărat conflict pe Instagram, după ce Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă. Cu toate că bruneta a criticat-o în nenumărate rânduri pe fosta parteneră a lui Pepe, acum actrița ar fi de partea Ralucăi Pastramă.

Oana Zăvoranu, mesaj surprinzător! Fosta soție a lui Pepe este de partea Ralucă Pastramă?

Oana Zăvoranu,este o persoană care își exprimă punctul de vedere indiferent de circumstanțe și nu se ascundă să spună adevărul, oricât de dur ar fi acesta. Ei bine, după ce Pepe a anunțat că divorțează de soția sa, Oana a lansat numeroase atacuri atât la adresa lui Pepe și a soției sale, cât și la adresa mai multor vedete din România. Cu toate astea, Oana Zăvoranu a făcut o declarație surprinzătoare, mai exact, aceasta ar fi de partea Ralucăi Pastramă în scandalul divorțului dintre ea și Pepe. ”Dacă într-adevăr l-a înșelat asta, bine i-a făcut! Eu am mai multe info și despre el și despre ea. Nu mă interesează situația lor, dar de dat cu părerea pot să îmi dau că am cu ce! El oricum fără mine e zero barat…”, a declarat Oana Zăvoranu pentru ciao.ro. De asemenea, actrița a vorbit și despre o posibilă împăcare cu Pepe. Bruneta a spus clar că nu se va împăca niciodată cu fostul soț, nici dacă ar fi ultimul bărbat. Oana Zăvoranu consideră că artistul i-a greșit prea mult pentru a-i acorda o nouă șansă, iar fără ea căntărețul ”este zero barat”. ”În viața mea și singură pe o insulă dacă aș fi nu mi-ar mai trebui asta…La câtă mizerie, minciună și ordinărie a adus în viața mea…Nu există nimic de discutat pe tema vreunei împăcări… Zero!”, a mai spus Zăvo.

În continuare,Oana consideră că divorțul dintre Pepe și Raluca este o înscenare pentru a câștiga bani. Totodată, ”Querida” i-a adus cuvinte jignitoare fostului soț. ”Despre circul fostului Pepe, cred că profită de tot ce poate pentru a părea mereu “victimă”…ceea ce nu a fost niciodată, din contră! Este de o parșivitate incredibilă, manipulator, și alunecos. Continui să nu cred în acest divorț! Continui să cred că îi este foame și este surprins că divorțul lui de Fiona nu prezintă interes pentru nimeni, dar ăsta e adevărul.”, a mai spus Oana.

Divorț cu scandal între Pepe și Raluca Pastramă

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă devine din ce în ce mai scandalos, iar noi informații ies la iveală. Dacă până acum artistul preciza că întregul proces se va finaliza în condiții normale, se pare că problemele dintre cei doi ies la iveală și declanșează situații mai puțin plăcute. Se pare că tatăl Ralucăi se simte rușinat de faptul că fiica sa l-ar fi înșelat pe artist, așa cum se zvonește în presă. Conform playtech.ro, o sursă apropiată familiei Pastramă susține că Pastramă Senior se simte rușinat de cele aflate. „La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii.. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, a declarat aceasta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: