Redactia.ro
Home » Monden » Pepe nu vrea să se întoarcă momentan în televiziune. ”Nu se justifică nici financiar”

Pepe nu vrea să se întoarcă momentan în televiziune. ”Nu se justifică nici financiar”

Pepe nu vrea să se întoarcă momentan în televiziune. ”Nu se justifică nici financiar”

Pepe nu vrea să se întoarcă momentan în televiziune. Artistul a explicat motivul recent, justificând că este mai satisfăcut financiar cu proiectul pe care îl are pe canalul său de Youtube. 

Pepe nu vrea să se întoarcă momentan în televiziune. ”Nu se justifică nici financiar”

Până în prezent, Pepe a făcut parte din numeroase proiecte de televiziune, însă acum a decis că este momentul să mai facă o pauză, fiind foarte ocupat cu emisiunea sa online. Invitat în cadrul unui podcast, artistul a explicat motivul pentru care momentan nu se mai întoarce în televiziune. Deși a primit multe propuneri, Pepe a refuzat să semneze noi contracte.

Cântărețul mărturisește că nu a găsit încă proiectul care să i se potrivească și să-l facă să semneze un nou contract de televiziune. „Nu am niciun proiect pentru mine. Mi s-a propus să mai intru în niște proiecte de televiziune, dar nu aveau nicio legătură cu cariera mea. N-are sens să consum energia, să stau 8-10 ore la o filmare, unde nu mă regăsesc cu proiectul respectiv. Îmi mănâncă foarte mult timp și nu se justifică nici financiar și mai bine fac altceva”, a declarat Pepe în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

În cadrul aceluiași podcast, artistul a declarat că a fost sunat de cei de la Antena 1 pentru a face parte din juriul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, însă a refuzat pentru că filmările show-ului se suprapuneau cu proiectele sale personale.

„Eu am prezentat până acum Splash. M-au sunat de la Antena 1 dacă vreau să fac parte din juriu. Am întrebat care sunt datele pentru filmare și se suprapuneau cu trei concerte și două BAR online (n.r. – emisiunea online a lui Pepe)”, a declarat Pepe.

Ce spune Pepe despre planurile de viitor

Au trecut mai bine de șapte luni de când a divorțat de Raluca Pastramă. Pepe și mama copiilor săi au luat-o pe drumuri separate, iar artistul are planuri de viitor bine puse la punct. Deși a declarat că nu și-a dorit divorțul, artistul a spus că va merge mai departe și își dorește să-și întemeieze o familie.

Divorțul celor doi a șocat pe toată lumea, mai ales că relația lor părea împlinită. În primă facă, nici unul dintre cei doi nu a vrut să divulge motivul pentru care s-a produs despărțirea. Cântărețul a spus că ideea divorțului a fost a Ralucăi, în timp ce el nu a fost de acord.

„Raluca a pus punct. Nu mi-aș fi dorit să divorțez. Acum, de Raluca, nu de Oana. Vorbim de copii, de familie. În momentul ăla nu înțelegeam de ce se întâmplă. Dacă aș fi făcut altfel, aș fi avut de tras foarte mult. Mulți m-au acuzat în trecut că de ce am fost atât de calm. Am tras aer în piept și am zis că de acum sunt singur”, a declarat Pepe, la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: