Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, primul interviu după despărțirea de Raluca. Ce spune artistul despre divorț

Pepe, primul interviu după despărțirea de Raluca. Ce spune artistul despre divorț

Pepe a avut primul interviu după divorțul anunțat în luna noiembrie de Raluca Pastramă. Artistul a mărturisit cât de greu i-a fost după ce soția lui a plecat de acasă, dar a vorbit și despre cum era Crăciunul atunci când el era copil.

Pepe, primul interviu după despărțirea de Raluca

Pepe a avut, în a doua zi de Crăciun primul interviu după despărțirea de Raluca. Artistul a povestit cum l-a marcat divorțul, dar și cum erau sărbătorile de iarnă în perioada copilăriei lui, potrivit Spynews.

Pepe a spus că de Crăciun tatăl său era plecat din țară și că îi lipsea. De altfel, de Crăciun mânca multă ciocolată și era cel mai protejat dintre frați, fiind mezinul familiei.

”E o bucurie mai mare, dar doar cine e părinte înţelege asta. Am crescut într-o familie cât se poate de unită şi nu suntem puţini deloc. Tata a plecat din ţară, iar de Crăciun ne lipsea. Asta mă face să fiu atent şi prezent în viaţa copiilor mei. Este cel mai important lucru. Aveam o bucurie exagerată. Nu aveam globuri, ci aveam ciocolată. Ţin minte că în noaptea de Ajun arăta delicios. Eu am fost mai cuminte decât fratele meu. Fraţii mai mari aveau grijă de mine. Eram cel mai protejat”, a dezvăluit artistul la Star Matinal.

De asemenea, Pepe a precizat că părinții l-au sfătuit mereu să învețe. Cu toate că s-a ținut de școală, încă din perioada adolescenței a fost un bărbat cuceritor. La 15 ani a stat pentru prima oară în chirie cu o fată. Totodată, a mai precizat că a încercat mereu să apară în fața fiicelor lui, Rosa și Maria, precum un tată puternic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: