Redactia.ro
Home » Monden » Motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Ce spunea actrița despre relația celor doi

Motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Ce spunea actrița despre relația celor doi

GALERIE FOTO (5) Motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe

Motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Celebrul artist Pepe trece printr-o perioadă grea după ce a divorțat de soția sa, Raluca Pastramă. Cu toate că despărțirea trebuia să se desfășoare într-un cadru liniștit, divorțul dintre cei doi a devenit un adevărat scandal. Pepe nu este la primul divorț, artisul a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu.

Motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Ce spunea actrița despre relația celor doi

Motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Oana Zăvoranu și Pepe au trăit clipe de neuitat împreună, în perioada cât au fost căsătoriți. Se pare că artistul nu are noroc în dragoste, având în vedere că acesta divorțează pentru a doua oară. În urmă cu două luni, Pepe a anunțat că se desparte de mama fiicelor sale, Raluca Pastramă, după opt anin de căsnicie.

Despărțirea lor a declanșat un război major între cei doi, dar a determinat-o pe Oana Zăvoranu să-și continue atacurile asupra fostului său soț. Mulți s-au întrebat care este motivul despărțirii dintre Oana Zăvoranu și Pepe. Oana și Pepe sunt cunoscuți în lumea mondenă, fiind apreciați pentru carierele lor. El fiind un mare cântăreț, iar ea o faimoasă actriță. În urmă cu mai bine de 10 ani, cei doi au format un cuplu frumos, pe care toată lumea din România îl admira. Chiar dacă public se aștepta ca ei să-și construiască o familie, Oana și Pepe s-au despărțit.

Iubirea dintre ei a durat șapte ani, iar în 2006, cei doi și-au unit destinele și păreau extrem de fericit. După cinci ani, cei doi au divorțat, după ce, actrița ar fi fost prinsă cu un alt bărbat mai tânăr decât ea. Așadar, fără să existe șanse de împăcare, Oana Zăvoranu a divorțat de Pepe chiar de ziua ei. La scurt timp, între cei doi a pornit un adevărat război. Invitat la emisiunea lui Capatos, Pepe a declarat că și-ar fi dorit nespus de mult un copil cu Oana, dar aceasta nu a acceptat. „Îi spun de şapte ani că vreau copil şi ea de şapte ani mă pune să mă uit în sus. Când voiam să ne iubim, îmi vorbea de procesele cu Marioara. I-am spus că poate pierde procesul, dar nu mă va pierde pe mine. Eu am vrut o soţie, nu un străin care să mă întrebe dacă a sunat avocatul. Nu am petrecut Sărbătorile împreună, nu a venit nici măcar la ziua mea. (…) Atunci am înţeles că nu o mai bucur. Problemele ei deveniseră mult prea importante”, spunea atunci Pepe.

Oana, declarații șocante despre relația cu Pepe

De cealaltă baricadă, Oana Zăvoranu declara că relația dintre ei se răciseră cu mult timp înainte ca cei doi să divorțeze, între ei intervenind obișnuința. „Lucrurile erau stricate de mai mult timp, dinainte de a apărea vreun bărbat în viaţa mea. Între noi intervenise o obişnuinţă, un cotidian, nu mai exista flacăra aia. Eu mă despărţisem de Pepe în gândul meu cu mult timp înainte să apară cineva. Era o despărţire la nivel mental, cu toate că-l vedeam în continuare un bărbat atrăgător şi îl vedeam ca pe ochii mei din cap”, mai spunea la acea vreme Oana.

Chiar dacă anii au trecut, Oana nu a îngropat securea războiului, mai ales acum că Pepe a divorțat de Raluca. Recent, actrița s-a luat de fizicul lui Pepe, menționând că acesta și-ar fi făcut o operație cu botox. „Mai ușor cu botoxu’ pe dreapta că ți-a luat sprânceana razna….zi lu’ Rapunzel să facă ceva”, i-a transmis Oana Zăvoranu lui Pepe pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: