Redactia.ro
Home » Monden » Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă: „Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte”

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă: „Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte”

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă. Pepe trăiește o perioadă destul de grea după ce s-a despărțit de soția sa, Raluca. Artistul încearcă să uite tot ce se întâmplă în viața lui, axându-se pe cariera sa. Recent, Pepe a lansat o melodie care i-a determinat pe fanii să se gândească dacă nu cumva, această piesă îi este dedicată fostei sale soții.

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă

Pepe, mesaj subtil pentru Raluca Pastramă. Pepe încearcă să uite de problemele pe care le are de când a divorțat de soția sa, Raluca Pastramă. Acesta încearcă să se axeze pe cariera sa muzicală și își umple timpul cu sesiunile live de pe canalul său de Youtube, pentru a fi mai aproape de fanii săi, având în vedere că nu mai au loc concerte din cauza pandemiei de coronavirus.

Ei bine, Pepe i-a transmis un mesaj subtil Ralucăi. Recent, îndrăgitul artist a lansat o piesă, iar fanii săi sunt de părere că aceasta a fost scrisă pentru fosta sa soție. Versurile melodiei par a fi desprinse din relația pe care a avut-o cu Raluca Pastramă, mama celor două fetițe ale sale. „Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon,
De fiecare dată îmi pare răuu Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte
Fiindcă toate sunt pretexte Să te aud să-ți vorbesc din nou
Noaptea când nu mai am somn Noaptea când nu mai am somn (…)
Şi vine norul mi-aduce dorul
Îmi şopteşte vezi că nu-i complet decorul
Imi zice hai ia telefonul
Ea te așteaptă ca sa ii scrii”, sunt doar câteva dintre versuri.

Pepe și Raluca au divorțat după 8 ani de căsnicie

La începutul lunii octombrie, Pepe a făcut un anunț care i-a șocat pe apropiații și fanii săi. Acesta a declarat că divorțează de Raluca Pastramă, postând un videoclip pe canalul său de Youtube. Raluca ar fi dorit să divorțeze, după cum spune artistul în mesajul sau, care a precizat că din punctul său de vedere nu există niciun motiv de divorț. Cei doi au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună două fetițe, Maria și Rosa. Totodată, Pepe a spus că nu vrea ca cele două fetițe să fie afectate de ruptura celor doi, iar de sărbători, Rosa și Maria vor petece timp cu ambii părinți. ”Ele vor sta o zi cu Raluca, iar în altă zi vor merge în vizită la vila lui Pepe, ambii pregătindu-le un munte de cadouri sub brad. Fetele au fost confuze în primele zile, atunci când mama şi tatăl lor nu mai locuiau împreună. Nimeni nu ştia cum să le explice. Dar, mai apoi, părinții le-au convins ca așa e mai bine și că le vor iubi mereu. Fetele par să se fi împăcat cu situația, sunt din nou vesele”, a declarat o persoană apropiată cuplului.

În presă au apărut zvonuri despre o posibilă relație a Ralucăi cu un medic din Qatar de care aceasta s-ar fi îndrăgostit nebunește, motiv pentru care și-ar fi dorit să divorțeze de Pepe. Aceasta a negat de mai multe ori povestea cu medicul din Qatar, dar mesajul artistului transmite altceva.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: