Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul făcut de Pepe după divorțul de Raluca Pastramă! Fanii sunt surprinși de decizia luată

Anunțul făcut de Pepe după divorțul de Raluca Pastramă! Fanii sunt surprinși de decizia luată

Anunțul făcut de Pepe după divorțul de Raluca Pastramă!

Anunțul făcut de Pepe după divorțul de Raluca Pastramă! În această perioadă, Pepe trece printr-o situație neplăcută după ce el și Raluca Pastramă au decis să divorțeze. Cu toate că se aștepta ca despărțirea lor să fie una subtilă, situația a luat o întorsătură șocantă, ieșind la iveală mai multe informații surprinzătoare. Ei bine, deși are probleme pe plan personal, Pepe are succes pe plan profesional, acesta pregătindu-le fanilor săi o surpriză. Artistul a anunțat că va participa în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

Anunțul făcut de Pepe după divorțul de Raluca Pastramă!

Anunțul făcut de Pepe după divorțul de Raluca Pastramă! Pepe trece printr-o perioadă dificilă, după ce el și mama fetițelor sale se află în război, fiind deciși să divorțeze. Cu toate că artistul se aștepta ca această situație să se desfășoare într-un mod amiabil, Raluca și Pepe și-au aruncat vorbe grele, ieșind la iveală informații șocante. Cu toate că pe plan personal, artistul are multe probleme, pe plan muzical Pepe are succes, iar recent a făcut un anunț după divorțul de Raluca Pastramă. Cântărețul va participa în următorul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Deși nu ar fi vrut acest lucru, vorbele Oanei Zăvoranu, s-au adeverit! Actrița a declarat la începutul scandalului că acesta este un scenariu pus la cale pentru a avea mai multe benficii pe plan profesional. Ei bine, acum fanii artistului sunt bucuroși că Pepe va avea un nou proiect. „Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți Și nu mai puneți botu’ la vrăjeli … e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva… vremuri grele Mon Cher…”, declara Oana Zăvoranu despre divorțul lui Pepe de Raluca Pastramă.

Pepe va fi coleg cu fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Cu toate că nu se poate bucura de situația pe care o are pe plan sentimental, Pepe poate fi fericit că pe plan profesional, norocul îi surâde. Acesta va participa în noul sezon al show-ului „Te cunosc de undeva’, difuzat pe Antena 1. Surprinzător este faptul că artistul va participa alături de mai mulți colegi de breaslă, iar una dintre aparițiile surprinzătoare ale emisiunii, va fi chiar fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu Ștefan Jr. Noii participanți din noul sezon vor fi Andrei Ștefănescu, Liviu Vârciu, Emilia Popescu, Ana Baniciu și Raluka, Cristina Vasiu, Pepe și Radu Ștefan Jr. Aceștia se vor pregăti să intre în pielea unor personaje celebre și să facă mare show. De asemenea, jurații vor fi aceeași, Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea și Cristi Iacob. Totuși, o surpriză va fi apariția lui Dorian Popa, care are un rol în producție, făcând filmulețe pe tik-tok de la filmărule show-ului. În marea finală a sezonului 15 au ajuns Ami, Liviu Vârciu si Andrei Ștefănescu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Romică Țociu.

Sezonul 16 al emisiunii va fi difuzat cât mai curând, echipa de producție grăbindu-se să filmeze, deși nu s-a încheiat sezonul actual. Producătorii ar fi luat această decizie cu teama de a nu fi impuse mai târziu restricții legate de pandemia de coronavirus. Astfel, noul sezon se va difuza în primăvara anului 2021, fiind prezentat de aceeași prezentatori, Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: