Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și noua iubită Yasmine, la un pas de a-și spune adio? Ce s-a aflat după doar 4 luni de relație: „S-a cam supărat…”

Pepe și noua iubită Yasmine, la un pas de a-și spune adio? Ce s-a aflat după doar 4 luni de relație: „S-a cam supărat…”

Se lasă cu o nouă despărțire în showbiz? Pepe nu prea pare să aibă noroc în dragoste. Deși toți au crezut că a reușit să-și reface viața după divorțul de Raluca Pastramă, o despărțire cu scandal pentru cuplul cu două fetițe, iată că nici relația cu Yasmine nu pare să îi priască artistului.

Pepe și noua iubită Yasmine se cunosc de mai mulți ani, însă abia recent au decis să-și dea o șansă ca și cuplu. După divorțul de Raluca Pastramă, din luna noiembrie 2020, la câteva luni după, artistul a început să aibă o relație cu Yasmine. Însă, lucrurile nu sunt roz nici de data aceasta.

Despre Pepe s-a zis că este mai fericit ca niciodată alături de noua iubită Yasmine. Cei doi îndrăgostiți apăreau mereu zâmbitori unul în compania altuia. Dar apropiați cuplului au dezvăluit că lucrurile nu mai sunt deloc așa în prezent.

Pepe și noua iubită Yasmine, la un pas de adio? Ce s-a aflat după 4 luni de relație

Surse din anturajul celor doi au declarat faptul că lucrurile nu mai funcționează deloc între Pepe și noua iubită. Mai mult, Pepe nu s-ar mai fi întâlnit cu Yasmine de ceva vreme.
Acum, în locurile în care merg împreună, cântărețul a părut destul de distant de iubita lui, care s-ar fi supărat și mai tare.

‘Pepe nu s-a mai întâlnit cu Yasmine vreo două săptămâni. Au mai vorbit la telefon, dar nu mai e ce era înainte. La ultimele petreceri la care au fost, Pepe a stat mai mult în compania prietenilor, iar ea s-a cam supărat’, au declarat apropiații cuplului.

Pepe și Raluca Pastramă, divorț cu scandal

În noiembrie 2020, Pepe și-a anunțat despărțirea de femeia cu care are două fetițe. La acel moment, cântărețul a spus că își dorește o relație cât mai civilizată cu fosta soție, dar lucrurile s-au schimbat pe parcurs.

‘Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând.Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.’, a declarat Pepe, printr-un video postat pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: